Liquid error: internal

MERUMAYA Brand Challenge av Fiona Stacey, Frog Princess

Hej! Jag heter Fiona och jag har arbetat inom hår- och skönhetsindustrin i över 30 år, så har alltid varit intresserad av hudvård. Men när jag startade en Instagram och sedan en blogg, detta ledde till att jag träffade nya människor med samma intressen och upptäckte nya varumärken ... en var att vara Merumaya.

Jag började pröva hudvårdsrutinen 'ett varumärke utmaning' efter att ha varit sjuk under jul. Min hud såg väldigt tråkig ut och ledsen för sig själv, och även om jag hade MYCKET hudvårdsprodukter i min arsenal verkade ingenting fungera. Jag var trött på att varje kväll behövde tänka vilken kombination av ganska dyra produkter jag skulle använda och ändå inte se några fantastiska resultat. Så det var då jag bestämde mig för att jag skulle göra en rutin för ett märke ett tag för att se hur min hud reagerade.

Jag ville använda produkter från Merumaya-sortimentet och jag blev intresserad av att se hur de alla skulle fungera i harmoni med varandra. Jag bör här påstå att det inte diskuterades något om detta med Merumaya-teamet och jag har inte fått betalt av dem. Det är min egen åsikt och Merumaya frågade om de kunde presentera den här bloggen. Det bästa av allt är att sortimentet är helt överkomligt, och du får högkvalitativa ingredienser, med massor av bakgrundsforskning och jag älskar bara kärlek älskar lukten !!! Jag vet att varumärkets motto är #beautyhasnoage men jag kan säga att jag är 49 och min hud har aldrig sett så tydlig och förnyad ut.

Jag kommer att fortsätta denna rutin så länge jag kan förutse. Dessa produkter fungerar för mig, och jag hoppas att de också gör för dig !!

Fiona Staceys enda varumärkesutmaningEfter 2 veckor var min hud ren, klar, ljus, jämn tonad och fräsch och kände mig aldrig en gång torr och jag var väldigt glödande med härlig fuktad hud. Även om jag hade använt några nya produkter för mig hade jag inte haft en enda breakout ... Det är därför jag inte kan kommenteraKoncentrerad fläckbehandling ™ eftersom jag inte behövde använda den en gång !! Jag har definitivt kommit fram till att det är fördelaktigt att använda hela sortimentet, eftersom alla produkter förbereder huden för att få maximal nytta av nästa behandling, och jag gillade verkligen att gå tillbaka till grunderna med en enkel rengöring, ton, serum och återfuktar dagtid rutin ... Perfekt för när du bråttom på morgonen !!!

Min ultimata favoritprodukt, som omedelbart gick in i mina "Holy Grail" -produkter, var Retinol Resurfacing Treatment ™. Den här produkten är helt fantastisk för mig. Jag hade nyligen börjat introducera Retinol i mina rutiner, men så mycket som de var effektiva började min hud snart kännas torr och ”spröd” - men inte efter att ha använt det här. På grund av att andra godsaker som Squalane och Matrixyl 3000 inkluderades i denna behandling, känns min hud fuktad när jag vaknar på morgonen. Ingen torrhet eller rädsla för att mitt ansikte faller av med detta !!

Den andra favoritprodukten är Mild exfolierande toner ™, även om detta är knepigt eftersom det finns en möjlighet att fem andra produkter är min andra favorit ... Gosh det här är som att behöva välja ditt favoritbarn haha. Jag har försökt minska mängden hård peeling och syror, så den här pärlan var helt perfekt. Det tar bort överflödig rengöringsbalsam och exfolierar försiktigt för att huden ska bättre acceptera fördelarna med Ikoniskt ungdomsserum ™ som jag alltid följer upp.

Nästa skulle vara Youth Preservation Moisturizer ™ SPF20, eftersom en Retinol alltid ska följas med en SPF. Jag har ännu inte hittat en SPF-ansiktsprodukt som jag gillar, men den här känns inte tung eller fet alls. Smink går på en dröm överst utan att hälla upp eller bryta ner fundamentet. Jag tar det här direkt över mitt hals- och bröstområde, som jag gör med allt för produkterna för maximala fördelar.

Så mycket jag har älskat Smältande rengöringsbalsam ™ för ett tag att använda för att ta bort smink på kvällen, vilket det gör extremt bra, ville jag också lägga till i Luxury Facial Wash ™ för en mer uppfriskande morgonrengöring och även för att skölja av utan att använda en tvättduk för att skära ned på peeling. Först var jag försiktig med att det kunde vara för tvål, men jag hade helt fel. Efter att ha tvättat mitt ansikte kändes det fuktigt och närt, det går mer till lyxig grädde snarare än ett skum.

Jag använde följande produkter ....Luxury Facial Wash ™, Smältande rengöringsbalsam ™, Treatment Toner ™, Mild exfolierande toner ™, Retinol Resurfacing Treatment ™, Youth Preservation Moisturizer ™ SPF20, Ikoniskt ungdomsserum ™, Intensely Youthful Eye Cream ™, Skin Brightening Exfoliating Peel ™ och Allt överallt Beauty Oil ™. Jag bytte ut produkterna för min AM- och PM-rutin. Tveka inte att prova dessa produkter eller andra från sortimentet som kan passa din hudtyp bättre. De besviker inte !!

Du kan följa den underbara Stacey på Instagram @staceywith_an_e och läs hennes blogg på The Frog Princess Spara Spara Spara

SparaSparaSpara

0 Comment


Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras