Den Merumaya Blogg utvecklas

Malekas inspiration att skapa MERUMAYA Integrativ Effektiv Hudvård

Så du kanske har märkt att jag har varit frånvarande från Merumaya Blogg under en tid. Ursäkta mig som jag var förankrad i lanseringen av MERUMAYA Integrativ Effektiv hudvård® i Retail som John Lewis och QVC.  Det har varit en ganska resa och min avsikt var att skriva några fler företag inlägg på Prisstrategi, Tillverkning, Tala inför publik och jag kommer, om jag får förfrågningar.

Jag skrev inlägg för att hjälpa andra människor som ville eller behövde för att inrätta sina företag och även så att kunderna kunde se integritet och kvalitet MERUIng varit öppet om skapandet av varumärket, är det dags att utveckla MERUMAYA blogg till alla saker som stöder livet för våra anhängare och förmodligen komma under det breda paraplyet av Ungdomligt åldrande .... utan skuldresan.  Jag hoppas att du kommer att stanna hos mig och delta i de ämnen som jag diskuterar.  Låt mig veta om det finns några särskilda frågor som ni skulle vilja se behandlas under de kommande veckorna och jag kommer att sträva efter att inkludera dem.

Tack så mycket för allt ert stöd på denna fantastiska resa och för att försöka produkterna.  Din feedback har varit otrolig och dina kundrecensioner på John Lewis och QVC webbplatser har varit riktigt uppmuntrande.  Snälla, fortsätt komma.

0 Comment


Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras