FREE SHIPPING: UK Orders +£45 & INT +£100

The Best Mascara och dess budgetpris

The Best Mascara och dess budgetpris

Mascara är en av mina ökenöprodukter. Ja, jag vet att det borde vara solskydd och det är ... också.

Världen har blivit galen för falska fransar men ärligt talat kan jag inte bli nöjd med det, om det inte är för en speciell utekväll och kanske ett par kristaller på dem också. Jag vet, jag kommer att ta allt Ru på dig; Danny eller Paul, oavsett vad du föredrar. Stripfransarna är så tjocka och långa och tunga. De enskilda får dig att se ut som en halvplockad kyckling ett par veckor när några har fallit ut. Baldy bitar som får mig att stirra på ägaren så att jag ibland glömmer vad vi pratar om!

Tillbaka till Mascara och det är Max Factor Masterpiece. Lanserades när filmen Geisha släpptes. Jag fortsätter att gå tillbaka till det även om jag har försökt så många andra. Det handlar om en tenner och jag fick 3 för 2 i Boots förra veckan så cirka 6,50 £ stycket. Lancomes hypnos är också riktigt bra men det är ungefär 3 gånger priset och inte bättre.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

What are you looking for?

Your cart