Kort tid, motivation och viljestyrka - En mammas träningsrådighet

Vi visar upp en annan kvinnlig entreprenör och Amana berättar sin historia nedan. Så om du behöver en kick av motivation, antingen för att börja med en hälsosammare livsstil eller för att komma igång med din drömverksamhet och göra det till verklighet, läs vidare ... Jag vet att du kommer att ha några skratt när du identifierar med 'Bridget Jones' typ upptåg.

Vi vet alla att träning är bra för oss, eller hur? Det är bra för vår hälsa och det är bra för vårt sinne. Men efter en dag på jobbet och / eller ta hand om ditt barn / småbarn / barn kan du vara mentalt och fysiskt utmattad. Allt du vill göra är att sitta i soffan och titta på Netflix. Så hur och var hittar du tid och motivation för träning?

Tja, jag låtsas inte veta allt, eller till och med en del av det vara ärligt, men det jag vet vill jag dela. Jag berättar alltid för mina barn när det brottas om vem som får leka med bilen utan hjul, eller vad de än argumenterar om, "delning är omtänksam!" Så det är vad jag gör via Twitter, Instagram och Facebook @sweatymamas. Jag vill hjälpa till att lösa problemet med att hitta tid att komma i form och vara aktiv eftersom jag vet att det är svårt. Om jag på något sätt kan göra det lättare för dig att hitta en träningsform som passar dig eller ett hack för att äta hälsosammare på språng, så vinner vi alla.

Min berättelse

Varför vill jag dela detta? Efter att ha fått mitt första barn gick jag tillbaka till jobbet på heltid på ett fantastiskt företag och jag hade turen att få tillgång till ett gratis gym på plats som körde lektioner vid lunchtid. Detta innebar att jag kunde göra 45 minuter BodyCombat klass, duscha och vara tillbaka vid mitt skrivbord om en timme. Träning gjordes tillgänglig och vid en tid som var bekväm. Även efter mitt andra barn när jag gick tillbaka deltid var dessa lektioner bara tid för mig, inga barn, inget arbete, bara mig tid. Det rensade mitt huvud och uppdaterade mig.

Och sedan bröt vanan ut

Men när jag slutade jobbet för att fokusera på något som passade bättre runt mina ambitioner och mitt familjeliv insåg jag att jag inte längre hade det där lättillgängliga gymmet. Jag var nu tvungen att hitta ett annat sätt att träna och hitta motivationen att göra det.

Det är inte så svårt att hitta klasserna eftersom vi har magin på internet att hjälpa till. Att hitta motivationen kräver dock mer än bara en google-sökning! Jag har läst det många gånger träning med vänner ökar motivationenmen mina vänner bor inte tillräckligt nära för att vi ska kunna träna tillsammans plus att vi alla har andra åtaganden familj / arbete etc. Så jag tänkte att vi ska omfamna modern teknik och skapa ett socialt utrymme för att motivera, lära och inspirera både mig själv och andra mammor. Så här blev Sweaty Mamas! Det är en enkel idé kring att försöka motivera mig själv och andra mammor att bli aktiva och passa genom att ge tips, idéer och motivation.

Motivation genom att dela erfarenheter

Jag har alltid haft en passion för träning, för barn jag hade kvalificerat mig som träningsinstruktör och brukade undervisa lektioner på mitt arbete främst bara för skojs skull (jag hade uppenbarligen för mycket tid på händerna!) Innan jag fick barn hade jag vision att det är något jag kunde göra på kvällarna efter jobbet medan mina perfekta barn skulle mata sig och lägga sig i sängen! Så det har inte hänt, kanske en dag, när de flyttar ut :)

Allt jag lär mig om träning vill jag dela med dig via Svettig Mamas. Hittills har jag upptäckt att det bara är på uppdrag att dela kunskap och erfarenheter har fått mig att träna lite mer och tänka på hälsosamma val. Om jag kan hjälpa någon annan på deras resa också skulle det vara en enorm prestation.

Och nu över till dig

Att träna och vara lite frisk är svårt även när du inte har små människor på släp. Så att hitta tiden när du har små kan vara ansträngande i sig. Sweaty Mamas är här för att hjälpa dig att hitta de lektioner / övningar / vanor som kan hjälpa dig. Från motivation till idéer för lektioner eller träning i hemmet till hacks för att äta hälsosamt Jag vill dela mina prövningar och vinster för andra människor att dra nytta av.

Merumayas grundare Maleka har varit snäll nog att dela den här bloggen eftersom hon brinner för att hjälpa kvinnor att hitta sitt självförtroende och värdera sig själva. För att må bra om dig själv måste du ta hand om dig själv, egenvård och träning går hand i hand. När jag talar om händer delar jag också vad min favoritprodukt från Merumaya är. Som mamma som just har pottat utbildat sitt barn är jag ständigt måste tvätta mina händer. Därför är det inte mycket överraskande att jag säger att min favoritprodukt är Merumaya Confidensual® handtvätt och jag kombinerar den med Hydrate and Protect ™ handkräm så att mina händer inte hamnar som en torr bit rostat bröd!

Jag hoppas verkligen att min resa intresserar och inspirerar dig. Så med Jerry Maguires ord, "hjälp mig att hjälpa dig" genom att följa mig vidare Twitter, Instagramoch Facebook @sweatymamas. Jag skulle gärna höra från dig.

0 Comment


Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras