FREE SHIPPING: UK Orders +£45 & INT +£100

Hon kan vara älskad Georgina Grogan. I Hot Seat.

Hon kan vara älskad Georgina Grogan. I Hot Seat.

Georgina Grogan är en av de människor som jag omedelbart tog till. Hon har närvaro, verkar orädd och ändå har påsar av charm och är snabb att skratta. Sheffield-baserade, Georgina Grogan skapade bloggen She Might Be Loved och fick snabbt en stark följd för hennes skönhetsråd, hennes positivitet och ärliga-från-hjärtat-produktrecensioner. Georgina Grogan är ett utmärkt exempel för kvinnor i plusstorlek att inte krympa sig i livets bakgrund (hon modellerar också) och en inspiration för kvinnor (i alla storlekar), som strävar efter att skapa ett eget företag. Jag fick Georgina Grogan i min Hot Seat och hon har svarat på mina frågor uppriktigt, även de som undersöker. Njut av!

Varför började du blogga?

En blandning mellan tristess, ensamhet och jag ville verkligen ha en hobby, något att kalla mitt. Jag arbetade inom detaljhandeln och bestämde mig för att ta ett labbår innan jag började på universitetet, jag behövde bara en timeout för att gå iväg, ha kul, göra något annat än att bara stressa med att studera. Det var faktiskt ett par kunder som fick mig att ta det sista steget, folk frågade mig alltid hur jag gjorde mitt hår, smink, vad jag hade på mig, det var vettigt att äntligen göra en plats att skriva om allt och ge mig en positiv utlopp.

Vad gjorde du professionellt innan hon kanske blev älskad?

Jag jobbade på Lush. Jag insåg inte när jag ansökte men det var förmodligen den mest perfekta platsen för mig att gå. Jag lärde mig otroligt mycket om hudvård, hårvård, hur saker fungerar, ingredienser och kundservice. Jag började också göra sociala medier för butiken efter att de såg hur min blogg gick, jag skulle hjälpa till med att organisera och driva blogghändelser, det var en fantastisk tid och mitt enda jobb innan frilans.

Varför kände du behovet av att kämpa plusstorlekvinnor?

Jag har varit fet sedan ett barn, jag har alltid blivit mobbad, upplevt att jag är utelämnad på grund av min storlek, jag har aldrig kunnat handla med lätthet och jag skulle hata att tro att det alltid kommer att vara så här . Kvinnor i plusstorlek som pratar om sina upplevelser, delar med sig av deras vägledning, tips och talar mot människor som behandlar oss annorlunda. Jag hoppas att människor en dag fullt ut kan acceptera kroppens positivitet och att människor kommer att bedömas utifrån hur de faktiskt är och inte hur de ser .

Vad upplever kvinnor i större storlek som vi borde veta och vara empatiska för?

Vardagen är helt annorlunda för en synlig fet person än den är en ”rak storlek” person. Du kan verkligen inte förstå hur olika vi behandlas bara för hur vi ser ut. Jag jobbar hemifrån så jag är ganska skyddad för pendling, arbetsprat och så vidare. Det finns en konstant dietprat för en, kostkulturen finns överallt, även på platser som den inte har något rätt. Människor gillar inte om du tar upp mer än vad de ser som ditt "rättvisa utrymme", så om du sprider över på en bussstol eller stöter på dem i en restaurang och försöker komma igenom ett gap.

Hur kan du förena och budskap, strävar efter god hälsa med att stödja kvinnor i större storlek?

Jag brukade tänka att så länge människor var 'friska är det allt som betydde' men det var riktigt snällt av mig och kronisk smärta har lärt mig mycket. Hälsa är mer än fysisk hälsa och från jag har lärt mig är att mental hälsa är mycket viktigare. Om du faktiskt har en lycklig mental hälsa och en positiv syn på dig själv, tror jag att du kan göra informerade och säkra val. Om du inte gör det kan du se ut och vara fysiskt frisk, men du kanske hatar dig själv, och hur upprörande är den tanken? Jag försöker hjälpa till att sprida detta meddelande mer nu när jag har lärt mig att förstå det så mycket. Du kan vara frisk eller ohälsosam i alla storlekar.

Varför startade du tidningen och vad är USP?

She Might Be har varit något som jag har velat göra i flera år nu och för drygt 100 dagar sedan tog jag äntligen steget. Det är en helt kroppspositiv onlinemagasin som uppdateras av kvinnor i plusstorlek. Det finns plusstor mode, skönhet, "fet politik" och så mycket mer. Det är verkligen en utmärkt resurs för pluskvinnor, men också för alla som vill förstå och vara en bättre vän för människor i större storlek. Vi pratar eller marknadsför inte dieter, berömmer inte viktminskning eller pratar om mat. Kvinnor i alla storlekar houndas i alla vinklar i livet, oavsett om det är på TV, radio, i tidningar eller på annonser på gatan, om hur de 'ska' se ut, så vi skapade ett säkert utrymme på internet.

Varför lanserade du en skönhetsbox på en sådan konkurrensutsatt marknad?

Det var inte något jag ens hade övervägt innan jag blev ombedd att vara ärlig! Jag har bloggat i över tre år nu och jag har inte sett många bloggarsamverkan med lådor, så jag var väldigt smickrad att ens betraktas som curator. Jag antar att det var mer av det att jag alltid vill säga ja till nya upplevelser så att jag kan lära mig mer om saker i branschen och det är naturligtvis varje flickas dröm.

Varför valde du Melting Cleansing Balm som funktion?

När vi först började prata om det blev jag ombedd att namnge mina 10 bästa produkter och Smältande rengöringsbalsam var på den ursprungliga listan. Det fanns inget tvivel om att jag MÅSTE ha det där inne. Det är det bästa rengöringsmedlet jag någonsin har använt och MERUMAYA® är ett varumärke som jag stöder 100% så att ha chansen att presentera mina favoritmärken innebar att det bara måste inkluderas.

Känner du dig pressad att alltid se ditt absolut bästa ut på grund av den kändis som hon kanske är älskad har gett dig? Hur hanterar du det?

Jag har alltid varit så här för att vara ärlig, jag älskar att klä mig och spendera timmar för att göra mig redo, mamma och jag säger att jag bara helt enkelt 'gör inte avslappnad' och det gör jag fortfarande inte. Jag gillar att sticka ut och en stor tjej som bär djärva kläder, dramatisk smink och färgglatt hår gör det verkligen. Jag säger inte att jag alltid går ut med perfekt krullat hår och full smink! Jag skulle nog ha försökt innan kronisk smärta men nu föredrar jag att bara vara ärlig och verklig mot alla.

Vad har varit den mest glädjande delen av ditt arbete och den effekt du har haft på andra kvinnor?

Fram till 18 års ålder hade alla alltid pratat negativt om min kropp och nu får jag kommentarer från kvinnor som säger att jag har fått dem att må bättre bara genom att vara jag. Bara genom att lägga upp foton som bär olika saker, bara genom att leva livet, har jag fått dem att må bättre om sig själva eftersom plus människor så ofta visas negativt och äntligen kan de se någon som ser ut som att ha kul och göra saker. Det är en så underlig tanke och det får mig att vilja vara ännu mer öppen och ärlig mot människor så att jag kan hjälpa så många människor som möjligt.

Du har varit en mästare av MERUMAYA®, berätta vad det handlar om varumärkesvärdena som tvingar dig att stödja?

Jag älskar allt om varumärket, från kunskapen som Maleka besitter, till allt arbete som går till att göra produkter perfekta. Du kan säga att det finns mycket kärlek med det här varumärket, det finns mycket tanke och jag har alltid älskat hur praktisk Maleka är med allt. Det är inte bara ett namn hon har skapat och lämnat det i händerna på någon annan, hon lär känna sina kunder, vad de vill ha, vad de älskar, det gör verkligen en stor skillnad.

Har du utsatts för något ”hat” som har lagt dig själv i allmänhetens ögon? Vilka råd skulle du ge andra om hur man hanterar det?

Jag har turen att jag inte får mycket alls, men när jag gör det tar jag bara bort det, blockerar personen och fortsätter mitt liv. Jag vet att det inte är så lätt för vissa människor, men jag dröjer verkligen inte med det.

Vad ligger i planen för de närmaste tre åren när det gäller att bygga ditt företag och din profil? Kommer du att skapa dina egna produkter?

Jag vill fokusera mer på min sociala medier företag under de närmaste åren, jag älskar sociala medier, jag älskar att hjälpa företag låsa upp sin fulla potential, och förhoppningsvis får jag göra lite mer uppsökande arbete med bloggare som jag alltid tycker att det är bra om du verkligen förstår de människor du försöker arbeta med. För tidningen jag vill skapa ett stort nätverk av författare och fortsätta att dagligen uppdatera, vi har haft en sådan fantastisk respons att jag inte kan vänta för att se hur långt vi kan ta detta. Jag kan inte säga att jag har några planer för produkter men jag är alltid öppen för någonting! Jag skulle definitivt överväga att skapa några smink eller mode bitar, det skulle vara en dröm.

Vad gör du förutspår för skönhet blogga gemenskapen under nästa år eller två. Vad behöver de göra för att behålla sin resonans med läsaren och deras inflytande.

2016 har varit enorm för att blogga och branschen kommer bara att bli större, men i en bortom mättad gemenskap, det kommer bara att bli svårare att sticka ut. Jag tycker personligen att det handlar om att skapa din egen lilla community på din blogg, att engagera sig med dina läsare, lära känna människor och de kommer att hålla fast vid dig men det är lättare sagt än gjort. Du måste verkligen utnyttja din tid för att se till att du skapar innehåll lika mycket som du delar och kontakt med andra.

Vilka är de mest skadliga beteenden för en bloggare som förlorar läsarens förtroende?

Jag tror att de två stora är de som ger allt en positiv recension. De älskar allt med allt. De som inte deklarerar prover / sponsrade arbete. Folk vill ha öppenhet, även om varumärkena ber dig att inte, bör du tänka på vem som är viktigare.

Vad skulle du vilja säga till varumärken i hur de närmar sig dig?

Jag har en massa skrattretande förfrågningar nyligen så jag skulle bara älska för varumärken att vara vänlig, ärlig, och faktiskt förstå ömsesidigt fördelaktiga samarbeten

Vilka två MERUMAYA® produkter skulle vara på din öde ö lista?

Smältande rengörande Balm (uppenbarligen!) och Exfolierande HudSkal. Mitt tack till Georgina Grogan och om du vill ställa några frågor till henne, vänligen lägg till dem nedan och jag kommer att lägga dem till henne. Alternativt kan du följa Georgina Grogan på Hon kanske är älskad

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

What are you looking for?

Your cart