Sarahs personliga erfarenhet av att förbättra hennes akne

Sarah skickade mig nyligen före och efter bilder av hennes hud och förbättringarna av hennes akne. Jag bad henne att berätta, med sina egna ord, vad denna erfarenhet har varit och jag är tacksam mot henne för att hon tog sin dyrbara tid för att hjälpa andra som kan drabbas av samma. Nedan följer Sarahs oredigerade redogörelse för hennes resa till lugnare, klarare hud ...

"Min hud är och har alltid varit otroligt fet i alla områden, benägen för pormaskar / whiteheads, väldigt arg och djupa fläckar, ojämn konsistens och färg, och i allmänhet mycket irriterad (särskilt runt min näsa, haka och pannområdet).

Jag har alltid ”passat på” min hud och provat de flesta märken på marknaden som hävdarKundrecension Merumaya hudvårdsprodukterför att tillgodose mina hudbehov, utan framgång. Jag kan inte berätta hur deprimerande det är när din hud inte ser ut och känns bra, eftersom människor tenderar att tro att du är ”smutsig” eller lat och att du inte tar hand om din hud ordentligt. Jag är en ivrig gymnast och jag var alltid besvärlig med att gå utan smink eftersom jag kände att folk skulle stirra.

Tidigare har jag använt rengöringsvatten, torkning av ansiktsvaskar, ansikts tvålar, ansiktsoljor, hudbehandlingar, du heter det, jag har nog testat det! Jag hade ingen "fast" rutin och skulle hoppa från produkt till produkt, månad efter månad, för ingenting tycktes fungera.

Frågan är att du, särskilt som ung vuxen, inte har en obegränsad budget för att prova dyra hudvårdsmärken eller ständigt köpa olika produkter och det kan vara mycket begränsande. Det olyckliga är att många av de lättåtkomliga varumärkets produkter är fyllda med dåliga ingredienser och vilseledande för konsumenten. Jag har alltid försökt göra min forskning, men det är som ett mind-field att navigera.

Jag hörde av Merumaya genom Caroline Hirons blogg och beslutade att ge det en chans. Priserna är rimliga och produktstorleken är bra. Jag kontaktade Maleka via Facebook-sidan och hon hjälpte mer än gärna med en ny rutin. Jag använder nu Smältande rengöringsbalsam (1: a rengöring) (som jag använder med ansiktsdukarna) och sedan Luxury Facial Wash (andra rengöring), detta tar bort all min smink. AM, jag använder Ikoniskt ungdomsserum, sedan Ungdomsbevarande fuktkräm SPF 20. PM, jag använder samma två rengöringsmedel och sedan Mild exfolierande toner, den Intensivt ungdomlig ögonkräm och den Retinol Resurfacing Treatment. Jag kan inte berätta hur mycket min hud har förbättrats under en månad. Som du kan se på bilderna har rodnad minskat, min hud har förbättrats totalt sett. Mina fläckar är mycket mindre röda när de kommer och går ner snabbare. Bilderna talar för sig själva "

 Om du har några hudsjukdomar som du vill förbättra kan du boka en gratis hudkonsultation i telefon med Maleka eller skicka e-post - info@merumaya.com

0 Comment


Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras