LYCKLIGT LEVANDE - STYRKA

Varför kvinnor ska bli starka!

Om de fysiska fördelarna med styrketräning som diskuterades i min senaste inlägget räckte inte för att övertyga dig om att prova, lyssna sedan för det finns också stora psykologiska fördelar! Jippie!

Att titta på andra och jämföra sig med dem kan göra att du känner dig otillräcklig, eller som om du inte räcker, och en stor andel kvinnor känner att de inte uppfyller sina egna höga krav. Jag tror inte att dessa självsaboterande tankeprocesser någonsin är värre än när du jämför din kroppsform, storlek eller vikt med någon annans.

Paula Scott - Tyngdlyftning

Att spendera timmar besatt av din vikt eller kroppsform och storlek kan skapa oordning och överträning. Förändringar i din vikt, storlek eller form kan mycket väl vara ett önskat resultat, men försök att belöna ditt goda beteende och bli inte prefix på ett resultat.

Om du träffar gymmet för att du hatar din kropp och inte kan vänta på att den ska se ut som någon annans blir du aldrig riktigt glad.

Även om du når din målvikt eller klädstorlek kommer dina problem inte att lösas.

Enter: styrketräning - Jag ser att bygga styrka som en gåva till min kropp, när jag går på gymmet straffar jag inte min kropp för något jag åt tidigare eller för att jag inte var mager eller lätt nog. Jag är tacksam för min friska kropp och uppskattar vad den kan göra. Genom att fokusera på min styrka driver jag mig själv för att bli bättre än jag var samma tid förra veckan, förra månaden eller förra året, jag jämför inte min kropp med andra och jag kan känna att ett inre självförtroende har utvecklats.

Paula Scott - Tyngdlyftning

Att bli stark stoppar dig med att fokusera på vad du vill förlora och istället på vad du vill vinna. Istället för att avsluta en session, nypa fettet runt mitten och fråga, ”när kommer det här att gå?” Du kommer att avsluta en session och komplimangera dig själv när du lyfter mer eller märker att du har fått välformade muskler.

Ganska ofta, i kombination med rätt näring, leder styrketräning till förbättrad kroppssammansättning. MEN det är så mycket hälsosammare och roligare att njuta av processen och inte bara vänta på resultaten innan du ger dig själv tillstånd att vara lycklig.

Paula xo

Gästblogginlägg av Paula Scott

0 Comment


Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras