FREE SHIPPING: UK Orders +£45 & INT +£100

Sysselsättning för entreprenör - Jag är ute ur garderoben

Sysselsättning för entreprenör - Jag är ute ur garderoben

Jag har svalt ett par modiga piller ... så här är det ....... ute i det fria ......... inte längre en bäst bevarad hemlighet ...... Jag är utanför garderoben och det finns ingen väg tillbaka. Jag skapar ett hudvårdsmärke. Eek!

anställning till entreprenör Jag är upphetsad över att förverkliga min dröm, även om terror griper mig då och då. Jag är så hoppfull att jag kommer att få stöd av alla jag känner och har gjort affärer med under de senaste 29 åren inom kosmetikbranschen. Jag är upphetsad av potentialen för framgång på egen hand men desperat att inte falla platt på mitt ansikte. Jag är rädd, att jag lägger in varje öre jag har i det här ... kommer inte att avsluta det för det kommer bli en framgång. Jag lär mig hur mycket jag inte vet (varför kommer det som en överraskning att det alltid är mycket mer än vi vet?) Trots en mycket framgångsrik karriär hittills, även om jag utnyttjar alla mina kommersiella färdigheter. Jag vet att om jag inte hittar modet att pröva, kommer jag att ångra det när jag sitter i min gungstol och påminner om och jag sa alltid, om Jag måste ha ångrar att de borde vara saker jag faktiskt gjorde, inte de jag inte fann modet att prova. Jag fortsätter att leva efter Ye Old English Proverb '' tis better to have tried and failed than never to have tried at all '. Detta ordspråk var inskrivet på en toalettrullehållare när jag växte upp så du kan föreställa dig hur ofta jag läser det och verkligen har det varit något av ett mantra och fått mig att försöka (och lyckas) att förhandla om saker som min samtida kan har ansett omöjligt. Jag är fast besluten att skapa en integrerad, effektiv hudvårdslinje som ger förstklassiga anti-aging-resultat till ett tillgängligt pris. Misslyckande är inte ett alternativ.


Bebis Stjärnorna måste äntligen passa in i alla hörn av mitt liv. Jag är så glad för att jag äntligen fick en bebis som heter Yasmin, efter fem missfall och vid 48 års ålder (det var naturligt) träffade jag min nu make Michael, köpte och renoverade ett hus och känner att jag kanske får mig lyckligt (Hoppas att jag inte har jinxat själv). Någon där ute som undrar om deras ögonblick någonsin kommer? Ge inte upp - vad som är tänkt för dig går inte av dig. Jag skriver den här bloggen av två skäl; det första är att ge uppmuntran till alla kvinnor (och män) som vill starta eget företag och behöver en stark dos mod, uppmuntran och en rättvis uppfattning om vad som krävs på vägen; några lektioner om du vill. Den andra är att berätta om MERUMAYA Integrativ, effektiv hudvård, när den skapas och för att få din input tack och jag hoppas, du kommer att bli inspirerad att köpa när jag startar. Det tredje, (ja jag vet att jag sa två skäl, men jag planerade inte att erkänna det här nästa), är att jag i hemlighet hoppas att detta kommer att upptäckas och förvandlas till en Hollywoodfilm som Julia Childs matlagning en eller en serie som Sex in the City, kanske en tv-dokumentär eller till och med en kolumn. Du kan mycket väl skratta men allt är möjligt.

Efter att ha kommit ut ur företagslivet för att starta ett företag underhöll jag alla möjliga saker inklusive fastighetsutveckling, som jag inte känner till (vad tänkte jag?). Jag bestämde mig för att starta konsultverksamhet i de världar jag kände, skönhet, detaljhandel och lyx och med min valuta var erfarenhet, kunskap om marknaden och en avundsvärd kontaktlista och det krävde minimala investeringar. Jag hoppades att jag någonstans på vägen skulle stöta på ett företag där jag kunde ta eget kapital och som partner bygga upp affären. Även om det fanns några möjligheter att ta del i företag, fick ingen mitt hjärta att sjunga.

Som sagt, jag gjorde några bra inbrott med konsulttjänsterna inklusive att göra lite arbete för Marks och Spencer och bosatte mig i en ny rytm där jag utvecklade mina fem pelare till ett lyckligt (tidigare) liv (5P2aHL). Gör minst en sak varje dag för att utvecklas; Affärsverksamhet (eller karriär), Själv, Relationer, Lära och ge / Tacksamhet. Mer om det i ett senare inlägg. På försommaren 2010, under ett Skype-samtal med min bästa vän Michelle, sa hon 'Jag tror att du har gjort det riktigt bra med konsultföretaget Maleka. Jag har känt dig sedan du var 17 och du pratade alltid om att ha ett företag, ett varumärke, men jag har aldrig hört dig säga att du vill bli konsult.

Vad väntar du på?

Det var ett glödlampa ögonblick, det var dags att köra på och så min resa för att skapa ett hudvårdsmärke började och tillsammans med det en helt ny utbildning ... Jag kommer att vara så ärlig som möjligt om mina triumfer, prövningar och prövningar att ge lektioner som kan tillämpas på varje start, vilket liv som helst.

Lektion - Starta ditt företag inom ett område som du känner väl.

Lektion - Följ din dröm och din vision med fokus. Att ta "säkrare" alternativ slösar bort tid.

 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

What are you looking for?

Your cart