FREE SHIPPING: UK Orders +£45 & INT +£100

Caroline Hirons i heta sätet

Caroline Hirons i heta sätet

Caroline Hirons är vanligtvis den som ställer frågorna, men idag är jag glad att ha henne i hot-seat. Hon är en av få skönhetsexperter / bloggare / influenser som har sett skönhetsindustrin ur flera perspektiv. Butiksgolvet, varumärkeshantering, varumärkeskonsult, ansiktsbehandling, talare, bloggare, kvinna och företagare. Hon är en rak talare, väldigt rolig, empatisk, kunnig, har ett ögonbryn med ett eget liv, stöder kvinnors välgörenhetsorganisationer och en mamma på fyra. Här är vad hon hade att säga ....

Var det ett avgörande ögonblick när du insåg det enorma inflytande du har på kvinnors skönhetsproduktval?

Inte riktigt, det var en gradvis sak. Jag antar att när jag började kontaktas av varumärken och återförsäljare som bad mig hjälpa dem att vidarebefordra till sina kunder när produkter hade slut i lager baserat på min recension, började jag inse effekten. Några produkter är nu synonyma med bloggen och det är verkligen härligt.

Hur hanterar du tyngden av ansvar på dina axlar, som en av världens mest följda Beauty Influencers?

Åh, jag tänker inte på det så och möjligen till min nackdel, men jag tror att när du börjar skriva för andra människor är det över. Om jag satte mig ner för att skriva och tänkte på mig själv så skulle jag antagligen få författarblock! Och jag tror inte att det är ett ansvar. Det är ett nöje. När det inte är så slutar jag.

Vilka kvinnor inspirerar dig och varför (förutom din mor, mormor och Ava)

Ärligt talat inspirerar de flesta kvinnor mig, vem som helst som driver ett hushåll, ett företag, som håller ett 9-5 jobb, alla kvinnor är inspirerande för mig. Hårt arbete och passion är inspirerande. Människor som lever det liv de vill leva för sig själva.

Vad skulle du ha gjort, om inte skönhet, med efterhand som du har?

Jag skulle nog ha stannat kvar med fotografering, det är fortfarande en stor passion, om än en som jag inte har någon tid alls för!

Du har öppnat din ansiktsklinik igen. Vad föranledde det?

Lite av "öva vad du predikar" antar jag. Det håller också min kompetens mycket relevant eftersom jag var säker på att omskola mig i alla produkter och maskiner som jag använder. Det är inte möjligt för mig att gå tillbaka till ansiktsbehandlingar fem dagar i veckan, men jag saknade det. Jag har den lyckliga positionen att kunna körsbärsplocka dagar och träffa klienter / läsare vilket också ger mig inspiration för blogginlägg. Det är en bra arbetscirkel.

Vad betyder vårt meddelande #beautyhasnoage för dig?

För mig handlar det om att vara odefinierad av konventionalitet och bekväm i din egen hud. Att kunna vara helt autentisk är den största friheten för alla.

Berätta om alla erfarenheter i ditt tidigare liv som gjorde att du kände dig mindre säker på din skönhet. Hur kom du över det och vilket råd skulle du ge Ava så att hon inte känner sig osäker för sin skönhet?

Omfattar hur långa vi är! Det var inte alltid lätt att hitta pojkvänner så långa som jag - så jag blev ibland retad. Ingen pojke vill bli sett ned på, men allt fungerar i slutändan när de mognar och slutligen matchar vår höjd. Hon har använt det till sin stora fördel genom att vara kapten för Netaball Team som målförsvar. "Stick Ava på målet, ingenting kommer förbi henne."

Kvinnor som sätter sig i framkant undermineras ofta. Utsikterna till detta avskräcker många kvinnor från att uttrycka sina sanna åsikter och vara deras sanna jag. Vilka råd skulle du ge dem för att hantera ”hatare”?

Haters finns i alla former och storlekar. Och kön. En kvinna talar hennes sinne bör inte vara ett hot mot dig om du är säker och autentisk i ditt eget jag. Så jag skulle säga om någon försöker stänga ner dig när du uttrycker dig själv, att omgruppera, studsa tillbaka och säga det igen - eller högre. Så länge du sätter dig över på ett lugnt, sammanhållet sätt, ligger problemet hos dem om de inte kan höra dig. Med detta sagt skulle jag också säga "Var aldrig rädd för att sparka igen dörren och påminna människor om vem du är" när det behövs. ;)

Vad ser du dig själv göra om 5 år?

Tja jag bättre att köra mitt eget varumärke. Det där huset i Hamptons kommer inte att köpa sig själv!

Caroline Hirons diskuterade nyligen sin Topp 5 Skönhet Must-Haves och rekommenderar att man börjar med Ikoniskt ungdomsserum™ Och Smältande rengöringsbalsam™. Har du några frågor till Caroline? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

What are you looking for?

Your cart