FREE SHIPPING: UK Orders +£45 & INT +£100

Bästa Makeup Brush Cleaner är redan i ditt badrum

Bästa Makeup Brush Cleaner är redan i ditt badrum

Jag upptäckte den bästa Makeup Brush Cleaner av en slump. Inga mer extra utgift. Inga fler med ännu en produkt att klämma in i mitt badrumsskåp. Inga fler rörigt makeup borste renare, som behöver rinna på sidan av bassängen innan du lägger undan den.  Inga fler sammandragande flytande makeup borste renare som torkar ut håren på mina borstar, lämnar dem spröda och grov.

Ange Lyx Facial Wash™.  Jag använder den redan för att rengöra Manuell Rengöringsborste™. Varför hade jag inte drabbats av det faktum att om det är bra nog för huden, kommer det att göra en utmärkt makeup borste renare?  Det var så sent på natten, jag var så sömnbrist men jag var tvungen att testa det på en igensatt, foundation caked borste, just nu.  Det fungerade en behandling. Jag gav det en andra tvätt bara för att kontrollera den första hade varit grundlig och ja, en tvätt skulle ha varit tillräckligt. Jag avslutade min nattetid hudvård rutin, mer än redo för sängen och sedan slå på tanken att prova det med Smältande rengöringsbalsam™.  Jag slets mellan sängen och spänningen i en ny idé.  Skulle det rent tillräckligt bra och vara en konditionering makeup borste renare?  Yay! Det var fantastiskt på rengöring och konditionering av hårstrån.  När jag sköljde bort Smältande rengöringsbalsam™ borsthåren kändes precis som mitt hår gör när jag sköljer ut ett riktigt bra hår balsam eller efter att jag har gjort en hår- och hårbottenbehandling med Allt överallt Beauty Oil™. Silkeslen, slät, untangled.

Nästa morgon kollade jag båda borstarna för att säkerställa att de hade torkat utan några negativa effekter, särskilt de med Smältande rengöringsbalsam™.  Perfekt. Nästa test var att använda den för att tillämpa min stiftelse och jag var nöjd med hur smidigt det kändes och hur väl min stiftelse tillämpas.  Det tillämpas definitivt smidigare och jämnare. Båda städarna fungerar riktigt bra på alla borstar med alla typer av produkt på dem.  Vänligen ge det en chans och lägga ännu mer värde till din MERUMAYA® rengöringsmaskiner.  Jag älskar att hitta nya sätt att få mer praktisk användning av de produkter vi har, minska kostnaderna, spara din dyrbara tid och minska antalet flaskor och rör i badrumsskåpet. Många makeup artister som Lisa Eldridge, Nadira, Tricia Woolston, PixiWoo, Ariane Poole och Armand Beasley har yrade om Smältande rengöringsbalsam™ Och Lyx Facial Wash™ och vi kommer att be dem att prova det. Låt oss veta vad du tycker också snälla.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

What are you looking for?

Your cart