Är du en bikini-blyg kvinna? Så här får du bikini-självförtroende i sommar

Jag har varit lite bikini-blyg hela mitt liv fram till ungefär mina sena 30-talet / början av 40-talet. Jag väntade på den perfekta bikinikroppen, övertygad om att världen skulle ta slut om jag avslöjade min mindre än strama midriff på stranden.

Jag var den "fylliga" systern. Jag kommer ihåg att avlägsna släktingar skulle säga "hon har så vackra ögon, så vackra" och sedan använder det "fylliga" ordet eller "knubbigt". Det kan vara anledningen till att jag aldrig har kunnat köpa en Clinique Chubby Stick. Plump, är ett ord, som enligt min mening ändå bara bör användas när jag hänvisar till de underbara effekterna av hyaluronsyra i min hudvård. De trodde ärligt att det var kärleksfullt, insåg inte hur mina tarmar skulle krossas inuti, mina kinder värmdes, tårar stod ibland på mina ögon och en känsla av förlägenhet skulle få mig att krympa. Det fanns till och med ett par tillfällen när folk kom till lunch med sin tonårsson och jag skulle göra en ursäkt för att äta min lunch i mitt sovrum.

Förtroende

Det och en naturlig blyghet (ja det är sant) gjorde mig så självmedveten i vissa situationer, som gymnasiet i skolan. Jag kan fortfarande komma ihåg skräcken att jag måste springa fram till och hoppa på eller över "hästen", eller försöka klättra repet. Nätboll var OK eftersom jag hade fördelen med höjd.

Hur man får en strandkroppAllt detta undergräver flickornas självförtroende och mestadels vet ingen att det händer. Under åren lärde jag mig att dölja det och att verka säker men det finns alltid där. Jag är alltid den "fylliga" tjejen i mitt huvud. Jag har alltid kämpat med vikt kontra min kärlek till mat. Jag är den bruden som ska vara det vikt före mina bröllop.

Så det är ingen överraskning att jag alltid valde en baddräkt snarare än en bikini. Sedan i slutet av 30-talet / början av 40-talet tvingade jag mig till bikini. Goss, jag krånglade de första gångerna och har aldrig riktigt tappat självmedvetenheten att vara i bikini. Men åldrande och tvinga mig själv har gett mig mer självförtroende att göra som Jag snälla du. Och det är vad jag har lärt mig att jag skulle vilja att varje tjej och kvinna lär sig också.

 

  • Ingen bryr sig och om de gör det kan de titta bort!
  • Njut av att ha på dig bikinin nu, för varje årtionde som går kommer du att önska att du hade tillbaka kroppen. Du kommer att sparka dig själv för att inte glädja dig själv då, när din kropp var i bättre skick
  • Älskar din kropp. Nej, faktiskt förundras över kroppens mirakel. Varje funktion, varje cell. Din kropp är ett gåande, pratande mirakel, inte bara något som måste se perfekt ut för att hänga en bikini på den. Älskar det! Njut av det! Respektera det!
  • Det finns alltid någon fetare än du och alltid någon fastare, mer nubil än du. Än sen då?
  • Känn dig sexig. jag menar Känn det damer. När du masserar i solkrämen. KÄNN hur underbar din kropp är, känn sensualiteten i din kropp.
  • Stå högt, titta inte ner och titta inte bort. Se säker ut och snart kommer du att känna dig mer självsäker och alla andra kommer att se är någon som ser lugn ut med sig själva.
  • Köp vackra bikini som gör att du vill bära dem. Om du har stora bröst, kolla in Fantasie, Bravissimo, Rigby och Peller och få rätt koppstorlek.
  • Om du har en dotter är det ännu viktigare att du visar att vem som helst kan vara en strandbrud och vara bikini-självsäker. Förflytta inte din dotter till årtionden av att känna sig lite mindre, bara för att de inte har Elle McPherson kropp.

Bara så att du vet, jag har inte gett upp min dröm / tro / förhoppningar / fantasi att jag en dag kommer att ha den perfekta bikinikroppen men fram till dess, gå ur min väg ... den här bikiniklädda "fylliga" tjejen är kommer att leva sitt liv och älska sitt liv och lära sin sex år gamla dotter att göra detsamma. Och du då?

0 Comment


Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras