FREE SHIPPING: UK Orders +£45 & INT +£100

Zložky starostlivosti o pleť Slovník pojmov A - C

Slovník prísad do starostlivosti o pleť

Zloženie Slovník

Vo svojich receptúrach používame klinicky testované a overené účinné látky. V každom z našich ošetrujúcich produktov používame rovnakú koncentráciu, aká bola použitá v klinických skúškach, aby ste mali zaistené požadované výsledky. Používame tiež 2–3 rôzne zložky, ktoré poskytujú podobné výsledky, aj keď rôznymi spôsobmi, v rovnakom vzorci, aby ste na svojej pokožke videli vylepšenia, ktoré prekonajú vaše očakávania. Všetky naše výrobky prešli dôkladnou kontrolou a testami, aby ste si mohli byť istí ich bezpečnosťou. Transparentne poskytujeme informácie o týchto zložkách tu a na každej stránke produktu, ako aj úplný zoznam INCI (zoznam zložiek); žiadne marketingovo medializované vyhlásenia vyvolávajúce strach ako „free-from“, „drsný“, „clean“.

Sú to špičkové vedecky overené zložky (založené na dôkazoch), ktoré sa dodávajú vašej pokožke v senzorických textúrach s našou zmesou Signature Essence Blend, ktorá zvyšuje vašu dôveru. Každý produkt je vytváraný v spolupráci s globálne ocenenými vedcami a profesormi kozmetiky s cieľom zamerať sa na zápal pokožky; prevencia proti starnutiu pokožky, akné a citlivosti. Poskytujú okamžité a udržateľné dlhodobé výsledky a na hlbšej bunkovej úrovni.

* Táto informácia nie je lekárskou pomocou a nikdy by nemala nahradiť radu lekára alebo dermatológa.

A-C |D-GH-M | N-PQ-Z

Aktívna zložka ACTIGEN ™ 02 (ženšen)

ACTIGEN ™ 02

 

Znižuje opuchy a vačky pod očami. Unikátna zmes aktívnych zložiek vrátane ženšenu, štandardizovaná a klinicky testovaná na zvýšenie prietoku krvi, obehu, dýchania, okysličenia a odstránenia odpadu. Je to tiež protizápalový, upokojujúci prostriedok na citlivú pokožku a antioxidant, ktorý pomáha predchádzať rozkladu kolagénu spôsobeného UV svetlom

ACTIGEN ™ 02 nájdete v Intenzívne mladistvý očný krém ™


Aktívna zložka alantoín

Alantoín

Alantoín je prírodná zlúčenina, ktorá sa extrahuje z koreňov a listov rastliny Comfrey. Dlhodobo sa používa na urýchlenie liečenia. Jeho protizápalové vlastnosti zmierňujú podráždenie pokožky. Zvyšuje obsah vody v extracelulárnej matrici, ktorá poskytuje štrukturálnu podporu bunkám.

Alantoín nájdete v Pleťový rozjasňujúci peeling ™a Koncentrovaná spotová úprava ™.

Aktívna zložka ALPHA TOCOPHEROL (vitamín E)

ALPHA TOCOPHEROL (vitamín E)

Alfa tokoferol je čistá forma vitamínu E, ktorý je prírodným antioxidantom a poskytuje ochranu pred voľnými radikálmi. Poskytuje určitú ochranu pred poškodením slnkom a začervenaním po vystavení ultrafialovému svetlu.

Štúdie tiež ukazujú, že blokuje enzýmy štiepiace elastín, kožný proteín, ktorý dodáva pleti jej mladistvú odolnosť a schopnosť „odraziť sa“. Pomáha tak udržiavať pružnosť pokožky.

Alfa tokoferol nájdete v Beauty Beauty ™ všade, Intenzívne mladistvý očný krém ™ & Hydratačný krém na ochranu mládeže SPF20

Aktívna zložka ARGIRELINE

ARGIRELINE ™

ARGIRELINE ™ je klinicky testovaný biomemický hexapeptid. Je to jedinečný peptid proti vráskam, ktorý sa ukázal ako účinný pri uvoľňovaní svalovej kontrakcie. Je to prirovnávané k efektu „podobnému botoxu“, ktorý redukuje expresné čiary. V testoch sa hĺbka čiar znížila až o 32% za 28 dní.

Argireline nájdete v Intenzívne mladistvý očný krém ™

Aktívna zložka Aroleat Samphira (morský fenikel)

Aroleat Samphira

Aroleat Samphira sa extrahuje z produktu Rock Samphire (tiež známy ako morský fenikel). Napodobňuje priaznivé účinky retinolu bez toho, aby spôsoboval podráždenie pokožky. Bolo preukázané, že Aroleat Samphira redukuje výskyt jemných vrások a vrások, vyrovnáva tón pleti, reguluje kožný maz a zmierňuje zápal. Ak sa liek Aroleat Samphira používa spolu s retinylpalmitátom, umožňuje vitamínu A, aby poskytoval mnoho výhod pre pokožku bez toho, aby s tým súvisel zápal.

Aroleat Samphira nájdete vRetinol Resurfacing Treatment ™

Účinná látka askorbylglukozid (vitamín C)

Askorbyl glukozid (vitamín C)

Ascorbyl Glukozid je stabilizovaný prírodný vitamín C. Je to silný antioxidant, ktorý chráni kolagén a rozjasňuje pokožku. Pomáha tiež časom znižovať výskyt stareckých škvŕn, tmavých škvŕn a hyperpigmentácie.

Môže dramaticky znížiť poškodenie voľnými radikálmi, ktoré je výsledkom UV žiarenia, a výrazne tak znížiť poškodenie buniek a starnutie fotografií. Podporuje tiež syntézu kolagénu. Kolagén je bielkovina, ktorá hrá dôležitú úlohu v štruktúre a pevnosti pokožky, čo znamená, že je vysoko prospešný pre zlepšenie vrások a vrások a nerovnomernú štruktúru pokožky.

Ascorbyl Glukozid nájdete v Ošetrujúci toner ™

Aktívna zložka AC.Net ™

AC.NET ™

AC.NET ™ bojuje proti vyrážkam a akné a pomáha minimalizovať veľkosť pórov. Vyrovnáva vlhkosť redukciou prebytočného oleja (hyperseborea), odumretých buniek pokožky, ktoré spôsobujú jej upchatie (hyperkeratóza) a množenie baktérií. Rýchlo ošetrí škvrny bez poškodenia starnutia pokožky.

AC.NET ™ nájdete v Luxusné umývanie tváre ™aKoncentrovaná spotová úprava ™

Aktívna zložka Biomin ™ Aquacinque

Biomin ™ Aquacinque

BIOMIN ™ AQUACINQUE obsahuje horčík, železo, meď, kremík a zinok, a tým dodáva pokožke základnú minerálnu podporu.

Horčík - podporuje a udržuje správnu funkciu pokožky a štrukturálnu integritu tkanív.

Železo - nosič kyslíka v tele a pokožke. Chráni vašu pokožku pred únavou a podporuje dobrý tón pleti.

Meď - pomáha oxidovať vitamín C a prispieva k tvorbe elastínu v pokožke. Tento minerál je dôležitý pri výrobe enzýmu tyrozinázy, ktorý je nevyhnutný pre produkciu melanínu.

Kremík - hrá dôležitú úlohu pri tvorbe kolagénu a spojivových tkanív vo vlasoch, pokožke a nechtoch.

Zinok - pomáha pri normálnej funkcii tkanív a je známe, že lieči problémové pokožky a pokožku náchylnú na akné.

BIOMIN ™ AQUACINQUE nájdete v Minerálna čistiaca pasta aIkonické sérum pre mládež ™

Aktívna zložka CHROMOCARE ™ (Rabdosia)

CHROMOCARE ™

CHROMOCARE ™ dva rastlinné extrakty: Rabdosia & Seigesbeckia tvoria „bezprecedentnú starostlivosť proti starnutiu pokožky založenú na mapovaní chromoforov“. Pôsobí na zníženie nepriaznivých účinkov melanínu na tmavé škvrny a hyperpigmentáciu, ako aj na potlačenie začervenania spôsobeného; hemoglobín a zlepšenie kolagénu.

Klinicky testované. vykazuje zlepšenú svietivosť a tón pleti, čím zmierňuje začervenanie. Pomáha tiež zvyšovať hustotu kolagénu v pokožke a zmierňuje hyperpigmentáciu a tmavé škvrny.

CHROMOCARE ™ nájdete v doméne Ikonické sérum pre mládež ™

Aktívna zložka kolagén

Kolagén

Pokiaľ ide o starostlivosť o pleť, veľkú úlohu zohráva kolagén; to je to, čo drží pokožku pohromade a dodáva jej pevnosť a pružnosť.

Kolagén dodáva pokožke celistvosť, pevnosť a pružnosť. Postupným starnutím sa znižuje produkcia kolagénu v tele, čo môže mať za následok nárast vrások a jemných vrások, ako aj zníženie hladkosti a pružnosti pokožky.

Tieto príznaky starnutia možno liečiť alebo spomaliť, ak je možné zvýšiť hladinu celkového kolagénu v tele. Maximalizácia hladiny kolagénu udrží pokožku pružnú. Molekula kolagénu je príliš veľká na to, aby sa lokálne absorbovala cez pokožku, takžepoužívame zložky, ktoré zvyšujú vlastnú produkciu kolagénu, jej syntézu, ochranu a retenciu.

Takéto zložky nájdete v Ikonické sérum pre mládež ™, Intenzívne mladistvý očný krém ™ Ošetrujúci toner ™, Ošetrenie povrchovou úpravou retinolom a Hydratačný krém na ochranu mládeže SPF20.

Aktívna zložka meď

Meď

pomáha vytvárať elastín, ktorý udržuje pokožku pružnú a dáva jej pružnosť. Je tiež rozhodujúci pre absorpciu a použitie železa a produkciu melanínu potrebného na opaľovanie pokožky.

Meď nájdete v Minerálna čistiaca pasta™ a Ikonické sérum pre mládež

Aktívna zložka CORINDON 100

CORINDON 100

CORINDON 100 poskytuje mikrodermabázu vďaka svojej práškovo jemnej textúre. Pleť exfoliuje a leští, takže je super hladká a žiarivá. Je to tak jemné, že aj citlivé kože môžu mať úžitok. Je tiež biologicky odbúrateľný, takže na rozdiel od mikroperličiek nepoškodí ryby ani nepridá plast do našich morí.

CORINDON 100 nájdete v Minerálna čistiaca pasta ™.

Účinná látka Crambe olej (Crambe abyssinica)

Crambe olej

Crambe Oil alson známy ako Abyssinica Oil,pochádza z oblasti Stredomoria a východnej Afriky. Crambeho olej obsahuje neobvykle vysoké množstvo (viac ako 50%) kyseliny erukovej, čo je mononenasýtená mastná kyselina s dlhým reťazcom. To zodpovedá jeho neuveriteľným výhodám v oblasti cítenia a vyhladenia pokožky.

Crambe Oil nájdete vHydratačný krém na ochranu mládeže SPF20


A-C |
D-GH-M | N-PQ-Z

What are you looking for?

Your cart