Hudplejeingredienser Ordliste

Ingredienser Ordliste

Vi bruger klinisk testede og dokumenterede aktive ingredienser i vores formler. I hvert af vores behandlingsprodukter bruger vi den samme koncentration som anvendt i de kliniske forsøg, så du er sikret de ønskede resultater. Vi bruger også 2-3 forskellige ingredienser, der giver lignende resultater, omend på forskellige måder, inden for den samme formel, så du ser forbedringer i din hud, der overgår dine forventninger. Alle vores produkter har været igennem kraftig kontrol og test, så du kan være sikker på deres sikkerhed. Og vi er gennemsigtige med oplysninger om disse ingredienser her og på hver produktside såvel som den fulde INCI (ingrediensliste); ingen marketing-hyped, frygt-mongering udsagn som, 'fri for', 'hård', 'ren'.

De er banebrydende videnskabeligt dokumenterede ingredienser (evidensbaseret), der leveres til din hud i sensoriske strukturer med vores Signature Essence Blend for at øge din selvtillid. Hvert produkt oprettes i samarbejde med globalt tildelte kosmetiske forskere og professorer for at målrette betændelse i huden; forebyggelse reparation af hudens aldring, acne og følsomhed. De giver øjeblikkelige og vedvarende langsigtede resultater og på et dybere mobilniveau.

* Disse oplysninger er ikke lægelig rådgivning og bør aldrig erstatte råd fra en læge eller hudlæge.

A-C |D-GH-M | N-PQ-Z

Aktiv ingrediens ACTIGEN ™ 02 (Ginseng)

ACTIGEN ™ 02

 

Reducerer hævelse og poser under øjet. En unik blanding af aktive komponenter inklusive Ginseng, standardiseret og klinisk testet for at øge blodgennemstrømning, cirkulation, åndedræt, iltning og fjernelse af affald. Det er også antiirriterende, beroligende følsom hud og antioxidant for at forhindre nedbrydning af kollagen forårsaget af UV-lys

ACTIGEN ™ 02 findes i Intens ungdommelig øjencreme ™


Aktiv ingrediens Allantoin

Allantoin

Allantoin er en naturlig forbindelse, der ekstraheres fra Comfrey-plantens rødder og blade. Det har længe været brugt til at fremskynde helbredelse. Det er antiinflammatoriske egenskaber, der lindrer hudirritation. Det øger vandindholdet i den ekstracellulære matrix, som giver celler strukturel støtte.

Allantoin findes i Skin Brightening Exfoliating Peel ™og Koncentreret pletbehandling ™.

Aktiv ingrediens ALPHA TOCOPHEROL (E-vitamin)

ALPHA TOCOPHEROL (E-vitamin)

Alpha Tocopherol er en ren form for E-vitamin, som er en naturlig antioxidant, der giver beskyttelse mod frie radikaler. Det giver en vis beskyttelse mod solskader og rødme fra udsættelse for ultraviolet lys.

Undersøgelser viser også, at det blokerer enzymer, der nedbryder Elastin, et hudprotein, der giver huden sin ungdommelige modstandsdygtighed og evne til at "hoppe tilbage". Således hjælper det med at opretholde elasticitet i din hud.

Alpha Tocopherol kan findes i Alt overalt Beauty Oil ™, Intens ungdommelig øjencreme ™ & Youth Preservation Moisturizer ™ SPF20

Aktiv ingrediens ARGIRELINE

ARGIRELINE ™

ARGIRELINE ™ er et klinisk testet biomemetisk hexapeptid. Det er et unikt antirynkepeptid, der har vist sig at være effektivt til at slappe af muskelsammentrækning. Det sammenlignes med at have en 'Botox-lignende' effekt for at reducere ekspressionslinjer. I test faldt linjedybden med op til 32% på 28 dage.

Argireline kan findes i Intens ungdommelig øjencreme ™

Aktiv ingrediens Aroleat Samphira (havfennikel)

Aroleat Samphira

Aroleat Samphira ekstraheres fra Rock Samphire (også kendt som Sea Fennel). Det efterligner de gavnlige virkninger af Retinol uden at forårsage hudirritation. Aroleat Samphira har vist sig at reducere forekomsten af ​​fine linjer og rynker, udjævne hudtonen, regulere talg og reducere betændelse. Aroleat Samphira bruges sammen med Retinyl Palmitate og giver A-vitaminet mulighed for at give sine mange hudfordele uden den tilknyttede betændelse.

Aroleat Samphira kan findes iRetinol Resurfacing Treatment ™

Aktiv ingrediens Ascorbylglucosid (C-vitamin)

Ascorbylglucosid (C-vitamin)

Ascorbylglucosid er et stabiliseret, naturligt vitamin C. Det er en kraftig antioxidant, der beskytter kollagen og lyser huden, hvilket også hjælper med at reducere forekomsten af ​​alderspletter, mørke pletter og hyperpigmentering over tid.

Det kan dramatisk reducere skader på frie radikaler, der skyldes UV-lys, for at reducere cellebeskadigelse og fotoaldring betydeligt. Det fremmer også kollagensyntese. Kollagen er et protein, der spiller en vigtig rolle i hudens struktur og fasthed, hvilket betyder, at det er meget gavnligt for forbedring af linjer og rynker og ujævn hudtekstur.

Ascorbylglucosid kan findes i Behandlingstoner ™

Aktiv ingrediens AC.Net ™

AC.NET ™

AC.NET ™ bekæmper udbrud af pletter og acne og hjælper med at minimere porestørrelse. Det balancerer fugt ved at reducere overskydende olie (hyperseborrhea), døde hudceller, der forårsager tilstopning af huden (hyperkeratose) og bakteriel spredning. Håndterer hurtigt pletter uden at forårsage hudskader.

AC.NET ™ findes i Luksus ansigtsvask ™ogKoncentreret pletbehandling ™

Aktiv ingrediens Biomin ™ Aquacinque

Biomin ™ Aquacinque

BIOMIN ™ AQUACINQUE indeholder magnesium, jern, kobber, silicium og zink og giver således essentiel mineralstøtte til huden.

Magnesium - understøtter og opretholder korrekt hudfunktion og vævets strukturelle integritet.

Jern - en iltbærer i hele kroppen og huden. Det forhindrer din hud i at se udmattet og fremmer god hudtone.

Kobber - hjælper med at oxidere C-vitamin og hjælper med at danne elastin i huden. Dette mineral er vigtigt i produktionen af ​​enzymet tyrosinase, hvilket er vigtigt for produktionen af ​​melanin.

Silicium - spiller en vigtig rolle i dannelsen af ​​kollagen og bindevæv i hår, hud og negle.

Zink - hjælper med normal vævsfunktion og er kendt for at helbrede hudproblemer og acne-udsat hud.

BIOMIN ™ AQUACINQUE findes i Mineralrensepasta ogIkonisk ungdomsserum ™

Aktiv ingrediens CHROMOCARE ™ (Rabdosia)

CHROMOCARE ™

CHROMOCARE ™ to planteekstrakter: Rabdosia & Seigesbeckia danner en "hidtil uset anti-aging hudpleje, baseret på Chromophore-kortlægning". Det virker for at reducere de negative virkninger af melanin på mørke pletter og hyperpigmentering samt reducere rødme forårsaget af; hæmoglobin og forbedring af kollagen.

Klinisk testet. det viser forbedret lysstyrke og hudfarve, hvilket reducerer rødme. Hjælper også med at øge kollagentætheden i huden og nedsætter hyperpigmentering og mørke pletter.

CHROMOCARE ™ findes i Ikonisk ungdomsserum ™

Aktiv ingrediens kollagen

Kollagen

Når det kommer til hudpleje, spiller kollagen en stor rolle; det er det, der holder huden sammen og giver den fasthed og elasticitet.

Kollagen giver integritet, fasthed og elasticitet til huden. Efterhånden som vi bliver ældre, reduceres vores krops kollagenproduktion, hvilket kan resultere i en forøgelse af rynker og fine linjer samt nedsat glathed og smidighed i huden.

Disse tegn på ældning kan behandles eller sænkes, hvis det samlede kropskollageniveau kan øges. Maksimering af kollageniveauer vil holde huden smidig. Kollagenmolekylet er for stort til at blive absorberet gennem huden topisk, altsåvi bruger ingredienser, der forbedrer hudens egen kollagenproduktion, syntese, beskyttelse og retention.

Sådanne ingredienser kan findes i Ikonisk ungdomsserum ™, Intens ungdommelig øjencreme ™ Behandlingstoner ™, Retinol-overfladebehandling og Youth Preservation Moisturizer ™ SPF20.

Aktiv ingrediens kobber

Kobber

hjælper med at danne elastin, som holder huden smidig og får den til at hoppe. Det er også kritisk for absorptionen og brugen af ​​jern og produktionen af ​​melanin, der er nødvendig til garvning af huden.

Kobber findes i Mineralrensepasta™ og Ikonisk ungdomsserum

Aktiv ingrediens CORINDON 100

CORINDON 100

CORINDON 100 giver mikrodermabrasion takket være den pulverformede-fine struktur. Det eksfolierer og polerer huden og efterlader den super glat og glødende. Det er så blidt, selv følsomme skind kan have gavn af det. Det er også biologisk nedbrydeligt, så i modsætning til mikroperler skader det ikke fisk eller tilføjer plast til vores have.

CORINDON 100 findes i Mineral Cleansing Paste ™.

Aktiv ingrediens Crambe Oil (Crambe abyssinica)

Krambeolie

Crambe Oil også kendt som Abyssinica Oil,er hjemmehørende i Middelhavsområdet og Østafrika. Krambeolie indeholder et usædvanligt højt niveau (over 50%) af erucinsyre, som er en langkædet enumættet fedtsyre. Dette tegner sig for sin utrolige hudfølelse og fordele ved hududjævning.

Crambe Oil findes iYouth Preservation Moisturizer ™ SPF20


A-C |
D-GH-M | N-PQ-Z