Iværksætteri og indenlandsk disharmoni

Der opstod en præstation på forretningsfronten i løbet af de foregående 10 dage, og jeg havde det godt med rytmen og momentum. Dette var farvet med bekymring, da det løb parallelt med dette var den eskalerende sammenbrud i forholdet til vores selvstændige deltidsbarnepige, der blev mere og mere chippy og fik os til at føle sig ubehagelige i vores hjem. Hun endte med at forlade uden varsel, annoncerede i en e-mail (først efter at denne uges penge var blevet overført til hendes konto), og på det tidspunkt var jeg ret lettet. Samme dag, da alt dette boblede til en crescendo, gik min ryg, mens jeg sad ved min computer. (At skrive dette har mindet mig om at vippe mit bækken og suge dybe, mine mave muskler). Åh! og at jeg er nødt til at løbe af sted til en anden fysioaftale. Tilbage om en time ...


CitereInterview til barnepiger fra childcare.co.uk, og jeg fandt en der lavede en prøve på fredagen, hun jagede mig for at kontakte tidligere arbejdsgivere den weekend og hendes referencer tjekket ud. Mens jeg havde en irriterende niggle, at hun var for god til at være sand og sagde lige så meget til min mand, følte jeg mig noget selvtilfreds, at min 'superkvinde' dygtighed havde resulteret i relativt lidt forstyrrelse af min forretning. Hah! Hun startede mandag, ankom 20 minutter for sent (usædvanligt en første dag, men jeg sagde intet på trods af, at nigglen steg) og 50 minutter senere sendte hun mig en sms (da jeg sad i rummet ovenfor) for at sige, at babyen var i hende seng og hun havde forladt huset i en nødsituation og ville ikke komme tilbage! Jeg kan ikke tro (læs Victor Meldrew-vrede), at nogen ville gøre sådan noget. Jeg tror, ​​hun blev tilbudt et andet job og var for flov til at indrømme det. Tilbage til interview og ikke så selvtilfreds nu. Stop, start, stop, start er vanskeligt at klare imellem at tage sig af babyen, interviewe og deltage i hendes klasser som abemusik, rimetid og babyyoga, mine fysioudnævnelser og min mor på hospitalet. Min tallerken løb over med livets små udfordringer. Det betød flere aftenskift ofte indtil kl. 02 for at holde arbejdet med mit integrerende hudplejemærke i gang, men jeg ved, at jeg ikke er den første til at gøre dette. Min mor plejede altid at sige 'Hvor der er en vilje, er der en måde'. Du kommer snart ind i strømmen af ​​at organisere alle opgaver, såsom telefonopkald, der skal udføres i traditionel arbejdstid, når babyen har en lur i løbet af dagen og holder alle de tunge admin-opgaver og e-mailsvar midt om natten. Jeg fandt en ny barnepige, og det føltes med det samme behageligt. Hun skal starte om et par uger, og i processen fandt jeg en anden, der havde brug for midlertidigt arbejde for at udfylde indtil da og er en dejlig person, der elsker babyen. Lettelsens suk vil ikke være helt komplet, før Nxxxx rent faktisk starter og forbliver længere end en time ..... Giv mig besked, hvis du har haft lignende udfordringer, og hvordan du overvandt dem.

Børnepasning

 Anbefale - childcare.co.uk, hvis du som mig ikke har råd til barneplejebureaugebyrer, men foretager grundige kontroller og tager referencer.

Lektie - Hvis det føles for godt til at være sandt, er det sandsynligvis det. Stol på dine instinkter.

Lektie - sørg for at have en supportstruktur omkring dig, der giver dig uopdelte tid på virksomheden i det mindste nogle af ugen. Bortset fra barnepigen på deltid passer mine forældre på babyen i en dag om ugen.

Lektie prioritering er kritisk, så du holder 'arbejdstid' kommunikation i gang og holder dig på sporet. Jeg kører en 'to-do' liste, hvor jeg fremhæver prioriteter og sender mig påmindelses-e-mails.

0 Comment


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres