Warpaint Interview: 10 spørgsmål med Maleka Dattu

Entreprenør. Ikke-konformist. Feministisk. Visionær. WOC.

Har du nogensinde spekuleret på, hvilken slags skør du skal være for at skabe og lancere et brand på det stærkt konkurrenceprægede skønhedsmarked? Dette er ikke endnu en oplyst historie om kvindelig iværksætter perfektion. Læs videre forChristina Aristodemou'S oprigtige og ægte beretning om en kvinde med en vision - magten bagMERUMAYA® Effektiv hudpleje.

 Christina Aristodemou

Ser ud som jeg bragte mig også ned på gymnasiet. Ironisk nok følte jeg mig ikke altid godt under eller efter dem lige så meget som jeg elskede de spil og sport, der var en del af gymnastiksalen. Det værste var, da jeg skulle sprinte over et åbent felt med en pakke tynde og smarte piger. I et forsøg på at undgå

Jeg fangede op med min mangeårige mentor og ven, Maleka Dattu, som jeg mødte, da jeg var 20. Hun interviewede mig for at komme ind i PR (det job, som enhver ung pige drømmer om at få) og satte mig igennem mine skridt, ser ud over det overfladiske, da hun vurderede niveauet af ild i min mave, søgte efter lidenskab og villig frem for alt andet. Hun legemliggør lidenskab og energi, og hendes standarder er krævende.

Selv på junior niveau blev jeg opfordret til at have en mening og fik muligheden for at skinne. Hun tog sin rolle som coaching og udvikling af holdet til det næste niveau og lærte os at have en væksttankegang, at være 'mulige', selvsikker, dristig og ikke at frygte fiasko, længe før det var en trend eller en del af Ted Talks .

Hendes ord, "Hvis vi kan få en mand på månen, er alt muligt," vil for evigt spille i mit sind. Hun ville opmuntre os til at gå efter det, og når hun vaklede ville berolige os med: 'Hvad er det værste, der kan ske? Hvis det er forkert, vil det ikke bringe dette selskab på knæ; det kan sandsynligvis fortrydes eller ændres. ’

Hun havde altid en iværksætterånd; var altid en non-konformist og ville altid sige 'Hvorfor ikke?' snarere end 'Hvorfor?' Det er grunden til, at hun var i stand til at gøre Origins UK til det mest succesrige marked i verden, og det har aldrig nået de samme højder siden hun forlod. Hvis du forstår hende lidt, vil du vide, hvorfor det at prøve hendes produkter vil udsætte dig for nogle af de bedste derude, og hvorfor jeg er tvunget til at fortælle dig om MERUMAYA® Effektiv hudpleje og kvinden bag det.

Hun forlod skolen for at studere Frisør og skønhedsterapi uden at gennemføre sine 'A' niveauer til hendes forældres loftskrabende rædsel. Hun podede, lærte sit håndværk, finpudede sine færdigheder, ligesom enhver jobbing make-up artist derude. Efter fire års arbejde for en kvindelig iværksætter landede hun ved Clinique og så begyndte en 21-årig karriere ved Estee Lauder virksomheder, der kulminerede med Senior Vice President & GM i Nordamerika med et ton kampagner imellem. Hendes arbejdsmoral og drev var ud over det normale, og at være en WOC betød, at hun måtte være en betydeligt bedre performer end sine jævnaldrende for at blive forfremmet. Det skræmte hende ikke.

Hvad fik dig til at forlade en succesrig virksomhedskarriere og tage udfordringen op med at lancere et hudplejemærke på et så konkurrencepræget marked?

Behandlingstoner

Jeg ville have mit eget brand og få fyret efter 21 års loyal service (lang historie), gav mig drivkraft til at foretage mere forandring og tage flere risici i livet. Jeg havde ingen anden mulighed end at tage den ødelæggende og dybt sårende oplevelse og gøre den til en mulighed. Jeg besluttede at vende alle de uhåndterlige ting, jeg havde set i virksomhedslivet, der ikke levede med mine værdier af integritet på hovedet og kombinere med alle de store ting, jeg havde lært at skabe brandet, Our Face Values. Specifikt satte jeg kunden helt centralt i enhver beslutning: inklusivitet, mangfoldighed og budskabet om, at #beautyhasnoage før det var en ting; kick-ass formler, der fungerer fremragende og får dig til at føle dig mere selvsikker; intet marketing spin, over krav, over emballage, frygt mongering eller beskeder af perfektion / fejlfri - bare ærlighed og integritet i kommunikation. Jeg var og er stadig på en mission for at bevise, at det er muligt at være ærlig i erhvervslivet og stadig være succesrig.

Hvad er den største trinændring mellem at være i erhvervslivet og at køre din egen virksomhed?

Jeg arbejdede altid meget lange timer; forskellen er, at som virksomhedsejer føler jeg, at enhver nerveender altid er tændt, og at det er janglingly intens. At risikere alle de penge, jeg havde i verden og mit barns fremtid, er en big deal og årsagen til en masse bekymring. Ikke at have en PA eller et team betyder at blive involveret i, hvad der føles som minutiae, og du er nødt til at stoppe det med at spare din energi. Det betyder også ikke længere at dreje til venstre eller et 5-stjernet levetid. Der er en konstant følelse af usikkerhed, og alt stopper med dig. Ulemperne er i stand til at arbejde omkring mit barns behov og være til stede for hende i nøgle øjeblikke. Man forventes ikke at svare: 'Hvor højt?' Når administrerende direktør for virksomheden siger 'Jump'. Og selvfølgelig, hvis jeg har succes med mine bestræbelser, chancen for at skabe en arv, der lever ud over mit eget liv.

Hvad var den største ikke-omsættelige, da vi lancerede Merumaya®?

Vi måtte være helt tro mod køberen, der måske arbejdede en hel dag, bare for at købe mit serum. Det betød at gøre det rigtige konsekvent på alle områder startende med vores formuleringer. Masser af klinisk testede aktive ingredienser i koncentrationer, der har vist sig at fungere og lever op til løftet. Det er blevet beskrevet som værende et mærke med produkter fremstillet til Skintellectuals et årti, før udtrykket overhovedet blev opfundet, kombineret med kommunikation, der løfter en kvindes selvtillid. Jeg sagde altid til enhver person, der arbejdede for mig, 'Få den kvinde til at føle sig godt om sig selv, og du har hende for livet, plus du vil føle dig godt om dig selv for at have gjort det for en anden person'. MERUMAYA® er min platform til at opfylde mit livs skæbne, hjælpe kvinder med at føle sig mere selvsikre, så de træffer bedre livsbeslutninger, der påvirker alle andre kvinder omkring dem, og jeg håber, at vi en dag kommer til et sted med ægte lighed for alle.

Hvad er det mest værdifulde råd, du kan give nogen, der overvejer at lancere et nyt brand?

Retinolbehandling

Jeg har tre!

Kend dit produkts / tjenestes forskel og være i stand til at sige, hvad det er i en sætning. Jeg kæmper stadig med den ene sætning. Jeg har ingen BS. Ingen dom. Bare STOR hud og tilliden til at være dit sande selv!

Undervurderer salget, overvurderer udgifterne og planlægger at være urentabel to gange så tidligt som dit første skøn. Det var syv år, før jeg brød selv, fordi jeg overraskende, når jeg er ærlig og prissætter retfærdigt, ikke skærer igennem støj fra overløfter, glitz og BS.

Der er ikke plads til stolthed. Du bliver nødt til at være parat til at bede om hjælp; bed og brug hvalpens øjne, hvis det er nødvendigt.

Din signaturstil og hjørnestenen i Merumaya® er en ikke-BS-tilgang, og du har opfundet udtrykket "Beauty Full Bullshit." Hvad er den største mængde BS, som du har set i dine mange år i branchen?

Jeg tror, ​​at kvinder undergraves deres tillid snarere end opbygget. Kommunikationen har manipuleret os og påvirker, hvordan vi føler os selv.

Din tagline er #beautyhasnoage, og fokus er på ungdommelig aldring snarere end anti-aging. Hvad er din tilgang til aldring i en verden, der er besat af filtrering?

En teenager bør ikke føle sig ekskluderet, fordi de ikke er smukke nok eller være deprimerede på grund af acne. Kl. 30 bør der ikke være en salgsdato på en kvindes skønhed. Ved 50 år behøver vi ikke tilpasse os andres idé om, hvad der er passende for vores alder, og fra 70 og fremefter skal vi ikke være usynlige; vores skønhed og visdom skal æres. Jeg ser skønhed i hver person, jeg ser på, men det er fordi jeg lægger vægt på at lede efter det, og det kan alle også.

Kvinder har brug for at opbygge tilliden tidligere i livet for ikke at tilpasse sig, sige nej, ikke bekymre sig om, hvad andre vil tænke eller blive grinet af. Vi har brug for at være komfortable med at være unikt perfekt ufuldkomne.

Hvor lang tid tog det at lancere dit brand?

Jeg undersøgte, planlagde, omgav mig med de bedste kosmetiske videnskabsmænd og professorer og lavede formler i 2 ½ år inden lanceringen. En udgydelse af kærlighed er gået ind i dette mærke. Hver bit af det har mit DNA i sig (ikke bogstaveligt talt) - min erfaring, min viden om hud og hudpleje, mine lærdomme, mine værdier for integritet, min forståelse af hvad det er at være kvinde og mit engagement i at hjælpe andre kvinder med at overvinde emner, jeg har stødt på i min karriere som race, køn, alder, at føle mig mere selvsikker, min sande kærlighed til skønhedsindustrien og menneskeheden.

Hvad er din brandfilosofi?

Minimum antal effektive produkter på kortest mulig tid, så du kommer ud og bor!

Lav minder. Jeg lover dig, at på dit dødsleje vil du ikke spekulere på, om du ville have haft et lykkeligere liv, hvis du havde roteret 17 serum, lavet Julia Roberts ansigt eller haft en Gucci make-up taske. Du vil ønske, at du havde haft mere sex, elsket mere, tilgivet mere, lo mere og hjulpet flere mennesker, når du kunne osv.

Hvordan besluttede du dig for, at produkterne skulle medtages i din opstilling?

Uhensigtsmæssig betændelse er kernen i hudens aldring, acne / pletter, følsomheder / rosacea. Produktserien var at håndtere alt dette. Adresser aldring af huden, mens du ikke gør acne værre. Adresser acne, mens du ikke forårsager hudskader, det vil vise sig som tegn på aldring i de kommende år. Og gennem det hele, fyld med antiinflammatoriske midler, så selv følsomme skind kunne drage fordel af meget aktive formuleringer uden at forværre følsomheden.

F.eks. Cleansing Balm er ikke en kategori, som jeg opfandt, men jeg tænkte på alle de måder, jeg kunne gøre det bedre end det, der blev tilbudt:

  • Brug sød mandelolie i stedet for tunge voks som bivoks og vaselin.
  • Undgå tid med at spilde 'opvarmning' og dermed ingen tilstoppende voks. Sparer ca. 45 sekunder pr. Rensning.
  • Bærbar i et rør og mindre emballage med dobbeltvæggede krukker i kartoner og derefter pakket ind i cello.
  • Prisen er mindre end halvdelen af ​​alle førende mærker til rensende balsam.
  • Fremstilling i Storbritannien for at hjælpe med at redde job i vores land.
  • Signatur Essens Blend for at løfte tillid og følelser af lykke, mens du tager opgaven ud af rensning.
  • Tilføj antiinflammatorisk for at berolige, mens du renser (ofte det mest aggressive trin i en hudplejerutine).

Du tiltrådte ikke en, men fire førende eksperter og forskere, da du lancerede MERUMAYA®, hvilke produkter er du især stolt af?

 
Merumaya
Ikonisk ungdomsserum er hjertets hjerterytme, og hvis du kun køber et produkt, skal det være det. Men køb mere end en tak.
Merumaya
Smeltende rensebalsam er krogen i mærket. Den, du prøver, hvis du er tøvende.
Merumaya
Intens ungdommelig øjencreme ja, du skal bruge en øjencreme, der er formuleret sådan. Det går ud over din fugtighedscreme.
Merumaya
Retinol-overfladebehandling fordi det er skånsomt, langsomt frigøres i huden så godt for selv følsomme skind eller retinol skræmmende katte at bruge dagligt.
Merumaya
Ungdomsbevaringsfugtighedscreme SPF20 har haft så meget validering fra førende, og hvad jeg anser for at være sandt, skønhed eksperter.
Merumaya
Behandling Toner med C-vitamin(AM) &Blid eksfolierende toner(PM) bruge dem og se.

0 Comment


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres