Vil du have hud med rødt tæppeglød? Maleka anbefaler

Jeg tror, ​​at en af ​​de vigtigste faktorer for ungdommelig hud er udstråling, der giver din hud en ungdommelig glød, og det er derfor, det er et tema, der løber gennem hele min samling af MERUMAYA-produkter. Dette indlæg handler om, hvordan man får den røde løber til at lyse. Jeg vil begrænse mig til kun to af mine egne i dette indlæg og fokusere resten på produkter, som jeg i øjeblikket bruger fra andre mærker. Vær dog opmærksom på, at det første skridt er at have en sund, levende hud, da makeupartikler kun kan gøre deres magi på toppen af ​​en god base, så god hudpleje er af største betydning.
RMS-highlighter-belysning  
Living Luminizer af RMS Living Luminizer fra RMS skønhed er mere af et skinnende lys end et angreb fra discodivaen. Det er en solid creme / gel, der giver en slags dugagtig glød og sandsynligvis vil være bedre end et pulver, hvis du har en linie rundt om øjnene, der strækker sig ud på toppen af ​​kinden. Påfør den efter pulverblusher, ellers holder rosen fast på den. Jeg har brugt mine fingre til at anvende den på de øvre kindben, over amorbuerne på mine læber, midterpanden og en dab på midterhagen. Alle de steder, hvor lys fanger og reflekterer. Du kan også bruge en make up børste eller svamp, hvis du foretrækker det. Jeg købte dette fra Cult Beauty, og det kostede £ 30.
MERUMAYA bedste ikoniske ungdomsserum glødende hud 
Ikonisk ungdomsserum forbedrer hydrering tilføjer fylde og har en dugagtig finish.Ikonisk ungdomsserum ™ indeholder tre aktive ingredienser, der seriøst forbedrer udstråling og lysstyrke. Hertil kommer intens hydrering og fyldning af høje og lave molekylvægte af hyaluronsyre. Brug på ren hud morgen og aften, og du kan se og føle en forskel fra første brug, der bare bliver bedre. For at friske din hud kan du duppe små mængder over din make up på de øverste kindben, panden, hagen osv. For at få glød uden glitter.
Blid eksfolierende toner MERUMAYA AHA syre bedst Endelig en syretoner, der er så skånsom som den er effektiv. Lysere, klarere hud til alle.
Den nyligt lancerede Blid eksfolierende toner ™ får i øjeblikket rave anmeldelser fra eksperter fra industrien og syretoner. Naturlige AHA'er i fuld styrke, fjern overfladelaget af døde hudceller, der giver en grå-ness til huden. Vores pakker også et hul med buffering af hydrering med tilsætning af naturlig betain og hyaluronsyre. Det er så blidt som det er effektivt. Det er det første produkt, der indeholder vores opdaterede branding, og jeg håber, du kan lide det - lad mig det vide. Jeg har et alvorligt kærlighedsforhold med HourGlass Ambient Lighting Blush i farve Dim Infusion. Jeg købte en ferskenfarvet blusher kaldet Dim Infusion fra HourGlass.[/caption] det fra Harrods Urban Retreat, og det sælges også på SpaceNK til £ 32. Det er den allerbedste ferskenfarvede blusher, jeg nogensinde har brugt, og du kan se på billedet, den bruges meget godt. Jeg synes, det er en skygge, der tilføjer ungdommelig lysstyrke til stort set enhver hudtype. Jeg elsker også kompaktens form og følelse. Også godt, at de ikke forsøgte at passe ind i en af ​​de ubrugelige små børster i den.
MERUMAYA Ambient Lighting Blush Dim Infusion rød tæppe hudglød
MERUMAYA highlighter Becca Shimmering Skin Perfector MoonstoneEn presset power highlighter.
Sidste på dagens liste over anbefalinger er Becca Shimmering Skin Perfector (presset) i skygge Moonstone, som jeg også købte fra Cult Beauty for £ 32. Hvis du foretrækker en pulver highlighter, dette er en god en med god pay-off og let blend-stand, hvis du ved et uheld får glitre-glad. Jeg tror, det vil vare længe, hvis gryden ikke smuldre. Der var et par kommentarer om pan bryde op i kundeanmeldelser. Indtil videre er min intakt.  Igen effekten er skinnende snarere end glitrende.  Jeg har brugt det på de samme steder som RMK en, og det er en hurtigere at bruge produktet.   Venligst dele dine tanker om dette indlæg i bemærkningerne nedenfor og lad mig vide, hvis der er nogen emner, du gerne vil have mig til at tage fat i et fremtidigt indlæg.

0 Comment


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres