MERUMAYA Brand Challenge af Fiona Stacey, Frog Princess

Hej der, mit navn er Fiona og jeg har arbejdet i hår- og skønhedsindustrien i over 30 år, så har altid haft interesse for hudpleje. Men da jeg startede en Instagram og derefter en blog, dette førte mig til at møde nye mennesker med de samme interesser og opdage nye mærker… ..en nemlig at være Merumaya.

Jeg begyndte at prøve hudplejerutinen 'one brand challenge' efter at have været syg i julen. Min hud så meget kedelig ud og ked af sig selv, og selvom jeg havde en masse hudplejeprodukter i mit arsenal, så det ud til, at intet fungerede. Jeg var træt af hver aften at skulle tænke på hvilken kombination af temmelig dyre produkter, jeg skulle bruge og stadig ikke se fantastiske resultater. Så det var da jeg besluttede at jeg skulle lave en 'one brand' rutine i et stykke tid for at se, hvordan min hud reagerede.

Jeg ville bruge produkter fra Merumaya-serien, og jeg var fascineret af at se, hvordan de alle ville fungere i harmoni med hinanden. Jeg skal her angive, at der ikke var nogen diskussion om dette med Merumaya-teamet, og jeg er ikke blevet betalt af dem. Det er min egen mening og Merumaya spurgte, om de kunne have denne blog. Det bedste af alt er, at sortimentet er overkommeligt, og du får ingredienser af høj kvalitet med masser af baggrundsundersøgelser, og jeg elsker bare kærlighed elsker lugten !!! Jeg ved, at mærkenes motto er #beautyhasnoage, men jeg kan fortælle dig, at jeg er 49, og min hud har aldrig set så klar og fornyet ud.

Jeg vil fortsætte denne rutine, så længe jeg kan forudse. Disse produkter fungerer for mig, og jeg håber, de også gør for dig !!

Fiona Staceys ene brandudfordringEfter 2 uger var min hud ren, klar, lys, endda tonet og frisk og aldrig en gang følte mig tør, og jeg var meget glødende med dejlig fugtet hud. Selvom jeg havde brugt et par nye produkter til mig, havde jeg ikke haft en eneste breakout ... Derfor kan jeg ikke kommentereKoncentreret pletbehandling ™ da jeg ikke behøvede at bruge det en gang !! Jeg har bestemt konkluderet, at det er en fordel at bruge hele sortimentet, da alle produkterne hver forbereder huden til at få de maksimale fordele ved næste behandling, og jeg nød virkelig at gå tilbage til det grundlæggende med en simpel rensning, tone, serum og fugter dagtimerne ... Fantastisk til når du har travlt om morgenen !!!

Mit ultimative yndlingsprodukt, der straks gik ind i mine 'Holy Grail' produkter, var Retinol Resurfacing Treatment ™. Dette produkt er bare fantastisk for mig. Jeg var for nylig begyndt at introducere Retinol i mine rutiner, men så meget som de var effektive, begyndte min hud snart at føle sig tør og 'skør' - men ikke efter at have brugt dette. På grund af inkluderingen af ​​andre godbidder som Squalane og Matrixyl 3000 i denne behandling føles min hud fugtig, når jeg vågner op om morgenen. Ingen tørhed eller frygt for mit ansigt falder af med dette !!

Det andet yndlingsprodukt er Blid eksfolierende toner ™, selvom dette er vanskeligt, da der er en mulighed for, at fem andre produkter er min anden favorit ... Gosh det er som at skulle vælge dit yndlingsbarn haha. Jeg har forsøgt at reducere mængden af ​​hård eksfoliering og syrer, så denne perle var bare perfekt. Det fjerner overskydende rensende balsam og eksfolierer forsigtigt klar til huden for bedre at acceptere fordelene ved Ikonisk ungdomsserum ™ som jeg altid følger op med.

Næste ville være Youth Preservation Moisturizer ™ SPF20, da en Retinol altid skal følges med en SPF. Jeg har endnu ikke fundet et SPF ansigtsprodukt, som jeg kan lide, men det føles slet ikke tungt eller fedtet. Make up går på en drøm over toppen uden at pille eller nedbryde fundamentet. Jeg tager dette lige ned over mit nakke- og brystområde, som jeg gør med alt for produkterne for at få maksimale fordele.

Så meget jeg har elsket Melting Cleansing Balm ™ i et stykke tid at bruge til at fjerne make up om aftenen, hvilket det gør meget godt, ville jeg også tilføje i Luksus ansigtsvask ™ til en mere forfriskende morgenrengøring og også at skylle af uden at bruge en vaskeklud til at skære ned på eksfoliering. Først var jeg forsigtig med, at det måske var for sæbevand, men jeg tog helt fejl. Efter at have vasket mit ansigt føltes det fugtigt og næret, det går mere til luksuriøs creme snarere end et skum.

Jeg brugte følgende produkter ....Luksus ansigtsvask ™, Melting Cleansing Balm ™, Behandlingstoner ™, Blid eksfolierende toner ™, Retinol Resurfacing Treatment ™, Youth Preservation Moisturizer ™ SPF20, Ikonisk ungdomsserum ™, Intens ungdommelig øjencreme ™, Skin Brightening Exfoliating Peel ™ og Alt overalt Beauty Oil ™. Jeg skiftede produkterne til min foretrukne AM- og PM-rutine. Tøv ikke med at prøve disse produkter eller andre fra det sortiment, der måske passer bedre til din hudtype. De skuffer ikke !!

Du kan følge den dejlige Stacey på Instagram @staceywith_an_e og læs hendes blog på The Frog Princess Gemme Gemme Gemme

GemmeGemmeGemme

0 Comment


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres