Merumaya-bloggen udvikler sig

Malekas inspiration til at skabe MERUMAYA Integrativ effektiv hudpleje

Så du har måske bemærket, at jeg har været fraværende fra Merumaya-bloggen i nogen tid. Undskyld mig, da jeg var forankret i lanceringen af ​​MERUMAYA Integrative Effective hudpleje® i detailhandlen som John Lewis og QVC. Det har været en hel rejse, og min hensigt var at skrive et par flere forretningsindlæg om prisstrategi, fremstilling, offentlige taler, og jeg vil, hvis jeg får anmodninger.

Jeg skrev indlægene for at hjælpe andre mennesker, der ønskede eller havde brug for at oprette deres forretning, og også for at kunderne kunne se integriteten og kvaliteten af ​​MERUHar været gennemsigtig med hensyn til oprettelsen af ​​brandet, er det tid til at udvikle MERUMAYA-bloggen til alle ting, der understøtter vores følgers liv og sandsynligvis kommer under den brede paraply af Youthful Aging ... uden skyldturen. Jeg håber, du bliver hos mig og deltager i de emner, jeg diskuterer. Fortæl mig, hvis der er særlige problemer, som du gerne vil se behandlet i de kommende uger, og jeg vil bestræbe mig på at inkludere dem.

Mange tak for al din støtte på denne fantastiske rejse og for at prøve produkterne. Din feedback har været utrolig, og dine kundeanmeldelser på webstederne John Lewis og QVC har været virkelig opmuntrende. Bliv ved med at komme.

0 Comment


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres