KUNDEN ER KONG - en holdning til succes - kartoner og etiketter

The Customer er konge plejede at være en sætning, der almindeligvis blev brugt i Storbritannien og i løbet af opstart af min virksomhed, MERUMAYA Integrative Effective Hudpleje, har der været tidspunkter, hvor jeg har ønsket, at det igen skulle blive udbredt en holdning. Selvom det ikke betyder, at kunden altid har ret, betyder det, at de bidrager til din indtjening og omdømme og skal værdsættes og få det til at føle det. Når du starter en virksomhed, er servicekvaliteten (eller manglen på den) afgørende for din succes eller kan sætte dig på kanten af ​​fiasko. Under de indledende drøftelser med leverandører af tjenester eller komponenter til min hudplejevirksomhed var jeg på forhånd opmærksom på mine forventninger til kvalitet, minimumsstandarder, tidsrammer, sikkerhedskopiering af data og forskning, pris og generel support. Jeg har fundet ud af, at dette ikke altid garanterer, at leverandøren leverer som aftalt, og dette har medført nogle problemer undervejs. Til hver eneste af dem sagde jeg to ting (blandt andre)

1. 'Jeg vil arbejde med mennesker, der vil føle sig som æresmedlemmer i min virksomhed; der er personligt investeret i min succes 'og

2. 'Under alle omstændigheder tjene penge på mig, men tjene mindre på mig, i det mindste i starten, for at hjælpe mig i gang og gengælde min støtte til britisk forretning - ikke gå udlandet som så mange gør. Til gengæld vil de, der gør et godt stykke arbejde for mig, bortset fra de penge, jeg betaler og længerevarende forretningsudsigter, få mine anbefalinger, og jeg bliver ofte bedt om mine synspunkter og erfaringer fra forskellige leverandører. I dag vil jeg gerne genkende to leverandører og forklare, hvorfor de får min fortsatte forretning, henvisninger og offentlig anbefaling. Jason Short og hans team skaber kartoner på tværs af mange sektorer fra mad til duft. Siden jeg besøgte deres fabrik, ved jeg, at det er en stor operation, men da jeg først mødte dem, var mit indtryk af en lille virksomhed. Dette illustrerer den personlige 'følelse' af interaktionerne med dette firma; geni. Deres kartoner er gode, selvom det forventes og ikke bør betragtes som noget ud over - alt for ofte synes vi, at nogen, der gør deres job, er usædvanlige - det er det ikke. Andre ting, de har gjort er usædvanlige og grundene til, at jeg anbefaler dem;

A) Før jeg overhovedet havde tilmeldt mig, udførte de en masse arbejde, som de ikke opkrævede, hvilket hjalp mig med at starte op

B) Da de prissatte jobbet, bad jeg dem om at gøre det bedre. De prissatte igen, og jeg udfordrede dem til at finde en måde at gøre det bedre uden en reduktion i kortets kvalitet. De anvendte sig virkelig (ingen læbestift her) på denne udfordring og tilbød mig en løsning inden for kompositprint, der krævede flere kartoner, men til samme pris, så jeg kunne bruge dem til næste løb, men gøre hele jobbet lidt mere omkostninger -effektiv.

C) De forstod fra starten billedkravene til et skønhedsmærke

D) Når en tredjepart gav dem de forkerte dimensioner, brugte de ikke al deres tid på at grave ud og sende mig e-mails for at retfærdiggøre skylden. De fortsatte med jobbet med at genoprette varen, vel vidende at de ville finde ud af, hvem der betalte for det bagefter - de satte mig og timingen for min lancering først i dette kritiske øjeblik. På deres præstationer til dags dato tøver jeg ikke med at anbefale dem til alle, der har brug for kartoner af god kvalitet. Folk, der prøver at vinde forretning, er ofte rigtig flinke, men jeg må sige, at Martin Hughes fra Royston Labels er den rigtige aftale - dette var ingen salgshandling. Jeg vidste, at de er en stor virksomhed, og alligevel har de stadig holdningen til en mindre virksomheds kundeservice. Ved den første undersøgelse tog de mig, en ukendt, seriøst, for at møde mig og fulgte flittigt op bagefter, hvilket ikke er så almindeligt som det burde være. Jeg anbefaler dem fordi;

A) det andet firma, jeg mødte, sendte mig tomme blanke etiketter i min Pantone-farve, men Martin sendte mig prøveetiketter ved hjælp af mit kunstværk, så jeg kunne anvende mine emballageprøver og se, hvordan det ville se ud

B) De gav gode råd med masser af faktiske eksempler for at vise mig virkningerne.

C) De citerede adskillige gange uden så meget som en tsk!

D) Da Martin var ved at indhente arbejdet en lørdag, var han glad for at tage mit opkald

E) Da Martin tog på ferie, blev Kirsty, der overtog, meget fuldt orienteret om at fortsætte arbejdet og videre, hurtig til at komme tilbage på emner, som hun havde brug for intern hjælp til.

F) Efter at have aftalt prisfastsættelse og mængder gik jeg en gang tilbage med et forslag om at hæve etiketterne væsentligt (reducere prisen pr. Etiket) med relativt lille eller ingen stigning i de samlede omkostninger, og han tog sig tid til at beregne og kom tilbage og accepterede alle men en, for hvilken han havde adn alternativt forslag - igen, ingen læbestift her. Begge har været virkelig åbnehånd med at forklare deres processer, hvor deres omkostninger er og give generel 'uddannelse' inden for deres ekspertise. Et fælles træk ved begge er, at min interesse for dem personligt på trods af min venlige natur ikke har forvekslet dette med deres faglige ansvar og ansvarlighed. Det faktum, at de har givet mig præferencepriser og er en af ​​deres mindste kunder, er heller ikke blevet brugt som en undskyldning for at give mig en mindre kvalitet eller service, og jeg respekterer og værdsætter alt, hvad de har gjort. Hvis du leder efter disse tjenester, vil jeg helt klart anbefale, at du inkluderer dem i dit valg af tre for at byde på dit arbejde. Hvis du inkluderer dem som et resultat af min anbefaling, så lad dem vide det. Du husker muligvis fra mit første indlæg nogensinde, at en af ​​mine intentioner med at skrive en blog var at hjælpe andre nystartede virksomheder, ikke kun inden for hudpleje, og jeg håber, at mine anbefalinger vil hjælpe dem såvel som de leverandører, som jeg fremhæver i dette og kommende stillinger.

Lektie: Når du giver din briefing, skal du være klar over arbejdets omfang og dine personlige forventninger til serviceniveau. Sæt det skriftligt, så du kan måle mod de aftalte standarder

Lektie: Vær ikke bange for at holde folk til de aftalte standarder; uanset hvilken pris du aftalte, betaler du for den.

Lektie: Gør dit løfte om at støtte dem tilbage hvis de leverer som aftalt, uanset hvor travlt du er.

Lektie: Har en back-up plan for en alternativ leverandør, hvis en ikke fungerer.

Lektie: Hvis du er leverandør; lytte til kravet, ikke overlove, levere imod anmodningen inden for den aftalte tidsramme, tage ansvar (og undskylde), når tingene går galt, forklare årsagerne uden forsvar og bebrejde andre og præsentere en løsning, vise den samme modtagelighed, når ting går galt, som du gjorde, da du kiggede efter arbejdet. Når ting går galt, og de vil fra tid til anden, hvordan du håndterer det er en fantastisk mulighed for skabe en kunde for livet og få flere henvisninger håndteres dårligt, og du mister den kunde og alle, der får at vide om oplevelsen. Jeg vil meget gerne have dine kommentarer til dette indlæg; bedes du gøre det på WordPress-kommentarerne nedenfor, under indstillingen Facebook-kommentar. tak skal du have

0 Comment


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres