Den bedste Mascara og dens budget pris

Mascara er et af mine øde ø-produkter. Ja, jeg ved, det skal være solbeskyttelse, og det er... også.

Verden er gået amok for falske vipper, men helt ærligt kan jeg ikke være faffed med det, medmindre det er for en særlig aften i byen og måske et par krystaller på dem også. Jeg ved, jeg går alle Ru på dig; Danny eller Paul, alt efter hvad du foretrækker.  Strimlen vipper er så tyk og lang og tung. De enkelte har du ligne en halv plukket kylling et par uger i, når et par er faldet ud. Baldy bits, der har mig stirrepå ejeren til det punkt, at jeg nogle gange glemmer, hvad vi taler om!

Tilbage til Mascara, og det er Max Factor Masterpiece.  Lanceret, da filmen Geisha blev udgivet. Jeg holder går tilbage til det, selvom jeg har prøvet så mange andre.  Det handler om en tier, og jeg fik 3 for 2 i Boots i sidste uge, så omkring £ 6,50 et stykke.  Lancome's hypnose er også rigtig god, men det handler om 3 gange prisen og ikke bedre.

0 Comment


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres