Er DEA, MEA og TEA Cosmetic Nasties, og skal du undgå dem?

Hvad er DEA & MEA?

DEA er diethanolamin og MEA er monoethanolamin og begge er skummende ingredienser. Og lad os indse det, hvem elsker ikke et rigt cremet, luksuriøst skum, når de vasker deres hår? Der har været nogle sikkerhedsmæssige bekymringer omkring forbindelser til kræft, og i Californien er det forbudt som en ingrediens. Test i Europa har imidlertid bekræftet igen, at det er sikkert, og det forbliver fuldt godkendt her.

Den eneste MERUMAYA® produkt, der indeholder DEA, er fortrolig håndvask. Generelt undgår vi det, så vores produkter accepteres af regulerende organer i alle regioner over hele kloden.

Hvad med TEA?

TEA er triethanolamin, som er en alkali, der bruges til at justere produkternes pH, så de kan bruges på huden. Igen er det forbudt i USA, men anses for sikkert af europæiske myndigheder. I USA har forbuddene at gøre med bekymringer om allergiske reaktioner og betændelse.

På MERUMAYA® vi bruger ikke TEA. Vi bruger andre pH-regulatorer såsom natrium eller kaliumhydroxid. Navnet kan se skræmmende ud, især hvis du er blevet bedt om ikke at stole på noget, du ikke kan udtale. Bare rolig, men de pH-justeringer, vi bruger, reguleres som sikre. Professor Karl Lintner fortalte mig, at TEA er opført som en AKTIV ingrediens i en fransk apotekscreme kaldet Biafine, der bruges til at behandle mindre forbrændinger. Lidt fræk efter min mening. Hvis du er fan af franske apoteksprodukter, og Biafine vinder popularitet, skal du passe på disse ingredienser på INCI, hvis du vil undgå dem. Det kan endda indeholde noget kortison, som er et steroid (klassificeret som et lægemiddel) og derfor ikke er tilladt til brug i kosmetik

 

 

 

0 Comment


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres