Søvnløshed og din hud

Søvnmangel er svøbet i det moderne liv, og vi brænder regelmæssigt lyset i begge ender. Her er nogle tip til, hvordan du kan bekæmpe virkningerne af søvnmangel.

Jeg er en af ​​de mennesker, der har formået at overleve 6 timer eller mindre i løbet af ugen med en søvn i (før Yasmin) i weekenden. Jeg har følt mig lidt selvtilfredse, at jeg har de energiniveauer, der tillader mig at gøre det i så mange år. Men med nyere viden om søvnens betydning for vores helbred, styring af vores vægt (jeg har kæmpet hele mit liv), undgå for tidlig aldring af huden og endda vores levetid på spil, spekulerer jeg på ... Så skød livet mig nogle alvorlige kurvekugler dette år, der er steget ind i 2017 og fortsætter med at tage deres vejafgift. Det er ikke kun, at jeg i en alder af 54 har en 5-årig datter, og at jeg startede en virksomhed for 4 år siden, hvor kampen for at overleve er utroligt fuld. I de sidste to måneder har begge forældre haft tre besøg hver til A&E i Harrow og opholdt sig på hospitalsafdelinger. Det har betydet, at jeg har været i A&E indtil kl. 5 med kun 2 timers søvn før arbejde og daglige hospitalsbesøg. Min mand havde også denne tredje operation siden april på sit brækkede ben. Infektionen er kommet ind i knoglen, så det kræver daglig besøg på hospitalet for at have IV-anti-biotika i 4 uger. Og så, som om jeg ikke kæmpede nok, blev jeg diagnosticeret med svær anæmi og fik jerninfusioner.

Så hvordan påvirkede den alvorlige søvnmangel min hud?

Når du er søvnberøvet, er der en tendens til at drikke mere alkohol, opgive motion og spise mindre nærende take-a-måder. Hvis det ikke er markeret, kan det også føre til depression. Lad os ikke glemme, at det var en metode til tortur under krige, der forhindrede fanger i at sove. Vi kan gå længere uden mad end søvn! Gå ind, et alvorligt tilfælde af sløvhed, pletter, mørke rande under mine øjne og tørre øjne. Og linjerne på min pande har slået rod! Min hud så deflateret ud, intet tegn på plump-licous kunne ses og min hovedbund føltes stram. Jeg har lyst til, at mit hår blev tørretumbler (blegemiddel hjælper ikke), og mine negle blev mere sprøde og brækkede af ved det mindste bank.

Sådan bekæmpede jeg de synlige tegn på søvnmangel

 • Jeg begyndte at bære en flaske vand i min håndtaske for at sikre, at jeg hydratiserede udefra.

 • Jeg brugte et dobbelt lag Overnight Recharge Night Cream ™, inden jeg gik i seng. Det hjælper med at reducere tegn på træthed, mens du sover, og jeg påførte det lige under mine øjne.

 • Jeg drak varmt vand med hakket frisk ingefær og frisk gurkemeje med et stykke citron. Ingefær og gurkemeje er fremragende antiinflammatoriske midler og beroliger stress i krop og hud.

 • Jeg tog en lur på eftermiddagen en dag i weekenden.

 • På A & E-dagene, da jeg ikke rensede ordentligt, inden jeg faldt i seng ..... Ja! der er dage, hvor det er umuligt at foretage en ordentlig rensning. Jeg rensede kinderne og hagen og brugte derefter Blid eksfolierende toner ™ i stedet for en anden rensning og ikke fjerne øjenfyldning.

 • Jeg bar den nyemballerede Koncentreret pletbehandling ™ med mig og anvendt 4 gange om dagen på de pletter, der var vendt tilbage med hævn.

 • Jeg lavede en cirkulær massage rundt om orbitalbenet med Intens ungdommelig øjencreme ™. Det får cirkulationen i gang, hvilket bringer ilt og næringsstoffer med sig. Det sammen med Ginseng og Rhodiola Rosea hjælper med at reducere mørke rande.

 • Jeg fordoblede mit indtag af Omega 3,6,9 olietilskud. Jeg bruger stadig Skin Brilliance Supplements ™, som vi ophørte med, fordi de var forbi deres salg efter dato. Du kan bruge andre kosttilskud.

 • Behandling af hår og hovedbund med Alt overalt skønhedsolie og eksfolierende hud for at overvinde sløvhed.

 • Natten før en hårvask morgen, dyppede jeg mit hår og hovedbund ind Alt overalt Beauty Oil ™. Vask den ud næste morgen, min hovedbund føltes mindre stram og mit hår blødt og blankt igen.

 • Jeg brugte Xailin øjendråber med hyaluronsyre for at hjælpe med at holde fugtindholdet i mine øjne, som var blevet rigtig tør og ridset. Når du lider af søvnmangel, er den sidste ting du vil gøre tilføje til din opgaveliste.

søvnløshed til hudpleje Alt det ovenstående kunne gøres inden for min sædvanlige rutine eller på farten. Så vigtigt, når alt hvad du vil gøre er at komme under dynen i 48 timer i træk.

Søvnmangel berører en enorm procentdel af den britiske befolkning. Selvom det måske ikke er i den ekstreme skala, som jeg for nylig har oplevet, kan du ikke desto mindre bruge tipene ovenfor (undtagen ikke at rense ordentligt, hvilket skal være en sjældenhed) for at kompensere for ensartet søvnmangel på lavt niveau. Den anden mulighed er at komme i seng tidligere! Kan det være din 2017 års nytårsopløsning?

Fortæl os, hvordan søvnmangel har påvirket dig, i kommentarerne nedenfor.

Gemme

0 Comment


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres