FREE SHIPPING: UK Orders +£45 & INT +£100

Hun kan blive elsket Georgina Grogan. I det varme sæde.

Hun kan blive elsket Georgina Grogan. I det varme sæde.

Georgina Grogan er en af ​​de mennesker, som jeg straks tog til. Hun har tilstedeværelse, ser frygtløs ud og har alligevel poser med charme og er hurtig til at grine. Sheffield-baserede Georgina Grogan oprettede bloggen She Might Be Loved og fik hurtigt en stærk følge for hendes hold-det-ægte skønhedsråd, hendes positivitet og ærlige-fra-hjertet produktanmeldelser. Georgina Grogan er et glimrende eksempel på kvinder i plusstørrelse ikke at krympe sig ind i livets baggrund (hun modellerer også) og en inspiration til kvinder (i alle størrelser), der stræber efter at skabe deres egen forretning. Jeg fik Georgina Grogan i mit Hot Seat, og hun har besvaret mine spørgsmål oprigtigt, selv de der er sonderende. God fornøjelse!

Hvorfor begyndte du at blogge?

En blanding mellem kedsomhed, ensomhed og jeg ville virkelig have en hobby, noget at kalde min. Jeg arbejdede inden for detailhandel og besluttede at tage et mellemrum, inden jeg startede på universitetet, jeg havde bare brug for en timeout for at gå væk, have det sjovt, at gøre noget andet end bare stress med at studere. Det var faktisk et par kunder, der fik mig til at tage det sidste spring, folk spurgte mig altid, hvordan jeg gjorde mit hår, makeup, hvad jeg havde på, det var fornuftigt at endelig skabe et sted at skrive om det hele og give mig en positiv stikkontakt.

Hvad lavede du professionelt, før hun kunne blive elsket?

Jeg arbejdede hos Lush. Jeg var ikke klar over på ansøgningstidspunktet, men det var sandsynligvis det mest perfekte sted for mig at gå. Jeg lærte utroligt meget om hudpleje, hårpleje, hvordan ting fungerer, ingredienser og kundeservice. Jeg begyndte også at lave de sociale medier for butikken, efter at de så, hvordan min blog gik, jeg ville hjælpe med at organisere og køre bloggerbegivenheder, det var en god tid og mit eneste job inden freelancing.

Hvorfor følte du behovet for at være kvinder i plus-size kvinder?

Jeg har været fed siden et barn, jeg har altid været mobbet, oplevet at blive udeladt på grund af min størrelse, jeg har aldrig været i stand til at shoppe med lethed og jeg hader at tro, at det altid vil være sådan . Efter kvinder i plusstørrelse, der taler om deres oplevelser, deler deres vejledning, tips og taler imod folk, der behandler os forskelligt, håber jeg, at folk en dag fuldt ud kan acceptere kropspositivitet, og at folk bliver bedømt efter, hvordan de faktisk er, og ikke hvordan de ser .

Hvad oplever kvinder i plusstørrelse, som vi bør kende og være empatiske med?

Hverdagen er helt anderledes for en synlig fedt person end for en 'lige størrelse' person. Du kan virkelig ikke forstå, hvor forskellig vi bliver behandlet bare for den måde, vi ser ud. Jeg arbejder hjemmefra, så jeg er meget beskyttet mod daglig pendling, arbejdspladsens samtaler osv. Der er den konstante diætprat for en, kostkultur er overalt, selv steder det ikke har noget rigtigt væsen. Folk kan ikke lide, hvis du tager mere end det, de ser som dit 'retfærdige rum', så hvis du spreder over på et bussæde eller støder dem på en restaurant, der prøver at komme igennem et hul.

Hvordan kan du forene og besked, stræber efter et godt helbred med at støtte kvinder i plus size?

Jeg plejede at tænke, at så længe folk var 'sunde, det var alt der betyder noget', men det var virkelig snæversynet af mig, og kronisk smerte har lært mig meget. Sundhed er mere end fysisk sundhed, og fra jeg er kommet til at lære er, at mental sundhed er langt vigtigere. Hvis du faktisk har en glad mental sundhed og et positivt syn på dig selv, tror jeg, at du kan træffe informerede og sikre valg. Mens du ikke gør det, kan du se ud og være fysisk sund, men du hader dig selv, og hvor foruroligende er den tanke? Jeg prøver at hjælpe med at sprede denne besked mere nu, da jeg har lært at forstå det så meget. Du kan være sund eller usund i enhver størrelse.

Hvorfor startede du bladet, og hvad er USP'erne?

She Might Be har været noget, jeg har ønsket at gøre i årevis nu, og for lidt over 100 dage siden tog jeg endelig springet. Det er et helt kropspositivt onlinemagasin, der opdateres af plusstørrelses kvinder. Der er mode i plusstørrelse, skønhed, 'fed politik' og så meget mere. Det er virkelig en stor ressource for plus kvinder, men også for alle, der ønsker at forstå og være en bedre ven for plus size mennesker. Vi taler ikke eller promoverer kostvaner, roser vægttab eller taler om mad. Kvinder i alle størrelser jages i alle vinkler i livet, hvad enten det er på tv, radio, i magasiner eller på annoncer på gaden, om hvordan de 'skal' se ud, så vi skabte et sikkert rum på internettet.

Hvorfor lancerede du en skønhedskasse på et så konkurrencepræget marked?

Det var ikke noget, jeg selv havde overvejet, før jeg blev bedt om at være ærlig! Jeg har blogget i over 3 år nu, og jeg har ikke set mange blogger-kollabber med kasser, så jeg var meget smigret til endda at blive betragtet som kurator. Jeg gætter på, at det var mere af det, at jeg altid vil sige ja til nye oplevelser, så jeg kan lære mere om tingene i branchen, og det er selvfølgelig hver piges drøm.

Hvorfor valgte du Melting Cleansing Balm til funktion?

Da vi først begyndte at tale om det, blev jeg bedt om at navngive mine top 10 produkter og Smeltende rensebalsam var på den oprindelige liste. Der var ikke tvivl om, at jeg MÅSTE have det derinde. Det er det bedste rengøringsmiddel, jeg nogensinde har brugt, og MERUMAYA® er et mærke, som jeg 100% støtter, så at have chancen for at fremhæve mine yndlingsmærker betød, at det bare skulle medtages.

Føler du pres for altid at se bedst muligt ud på grund af den berygtelse, hun måske er elsket, har bragt dig? Hvordan håndterer du det?

Jeg har altid været sådan for at være ærlig, jeg elsker at påklæde mig og bruge timer på at blive klar, min mor og jeg siger, at jeg bare 'ikke gør afslappet' og det gør jeg stadig ikke. Jeg kan godt lide at skille sig ud, og en stor pige iført dristigt tøj, dramatisk makeup og farvestrålende hår gør det bestemt. Jeg siger ikke, at jeg altid går ud med perfekt krøllet hår og fuld makeup! Jeg ville sandsynligvis have prøvet før kroniske smerter, men nu foretrækker jeg bare at være ærlig og ægte over for alle.

Hvad har været den mest glædelige del af dit arbejde og den effekt, du har haft på andre kvinder?

Indtil en alder af omkring 18 havde alle altid talt om min krop negativt, og nu modtager jeg kommentarer fra kvinder, der siger, at jeg har fået dem til at føle sig bedre bare ved at være mig. Bare ved at sende fotos iført forskellige ting, bare ved at leve livet, har jeg fået dem til at føle sig bedre med sig selv, for plus mennesker bliver så ofte portrætteret negativt, og til sidst kan de se nogen, der ligner dem have det sjovt og gøre ting. Det er sådan en underlig tanke, og det får mig til at være endnu mere åben og ærlig over for folk, så jeg kan hjælpe så mange mennesker som muligt.

Du har været forkæmper for MERUMAYA®, fortæl os, hvad det handler om brandværdierne, der tvinger dig til at støtte?

Jeg elsker alt ved mærket, lige fra den viden, Maleka besidder, til alt det arbejde, der går i at gøre produkter perfekte. Du kan fortælle, at der er meget kærlighed med dette mærke, der er meget tanke, og jeg har altid elsket, hvor praktisk Maleka er med alt. Det er ikke kun et navn, hun har skabt og efterlod det i hænderne på en anden, hun lærer sine kunder at kende, hvad de vil have, hvad de elsker, det gør virkelig en stor forskel.

Har du været udsat for noget 'had', der har sat dig selv i offentlighedens øjne? Hvilket råd vil du give andre om, hvordan man håndterer det?

Jeg er heldig, at jeg slet ikke modtager meget, men når jeg gør det, sletter jeg det bare, blokerer personen og fortsætter mit liv. Jeg ved, det er ikke så let for nogle mennesker, men jeg dvæler virkelig ikke ved det.

Hvad er der i planen for de næste 3 år til opbygning af din virksomhed og profil? Vil du oprette dine egne produkter?

Jeg ønsker at fokusere mere på min sociale medier virksomhed i de næste par år, jeg elsker sociale medier, jeg elsker at hjælpe virksomheder låse deres fulde potentiale, og forhåbentlig vil jeg komme til at gøre nogle mere opsøgende arbejde med bloggere, som jeg altid finder det nyttigt, hvis du virkelig forstår de mennesker, du forsøger at arbejde med. For bladet jeg ønsker at skabe et stort netværk af forfattere og fortsætte med at daglige opdatering, har vi haft sådan en fantastisk reaktion, at jeg ikke kan vente med at se, hvor langt vi kan tage dette. Jeg kan ikke sige, at jeg har nogen planer for produkter, men jeg er altid åben for noget! Jeg vil helt sikkert overveje at skabe nogle makeup eller mode stykker, der ville være en drøm.

Hvad vil du forudsige for skønhed blogging samfund i det næste år eller to. Hvad skal de gøre for at opretholde deres resonans med læseren og deres indflydelse.

2016 har været enorm for blogging og industrien vil kun blive større, men i en ud over mættet samfund, er det kun vil få sværere at skille sig ud. Jeg synes personligt, det handler om at skabe din egen lille samfund på din blog, engagerende med dine læsere, komme til at kende folk, og de vil holde sig til dig, men det er lettere sagt end gjort. Du skal virkelig bruge din tid til at sikre, at du opretter indhold lige så meget, som du deler og forbinder med andre.

Hvad er den mest skadelige adfærd for en blogger, der mister læserens tillid?

Jeg tror, de to store er dem, der giver alt en positiv anmeldelse. De elsker alt ved alt. De, der ikke erklærer prøver / sponsoreret arbejde. Folk ønsker gennemsigtighed, selv om de mærker beder dig om ikke at, bør du tænke over, hvem der er mere vigtigt.

Hvad vil du gerne sige til mærker i, hvordan de nærmer dig?

Jeg har en masse latterlige anmodninger sidst, så jeg ville bare elske for mærker at være venlig, ærlig, og faktisk forstår gensidigt gavnlige samarbejder

Hvilke to MERUMAYA® produkter ville være på din øde ø liste?

Smeltende Udrensning Balm (naturligvis!) og Eksfolierende hudskræl. Min tak til Georgina Grogan, og hvis du ønsker at stille hende spørgsmål, så tilføj dem nedenfor, og jeg vil sætte dem til hende. Alternativt kan du følge Georgina Grogan på Hun kan blive elsket

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

What are you looking for?

Your cart