Folk gør de mest fantastiske ting

Jeg havde ingen idé om, at denne blog hurtigt ville fange opmærksomheden hos så mange mennesker og tilskynde dem til at nå ud og kontakte mig. Jeg er henrykt. Jeg har haft en række svar, der siger, at det har været inspirerende for dem, hvilket har gjort mig meget glad, og to nylige begivenheder har været fantastiske.

Jeg blev kontaktet af en person, som jeg havde mødt for omkring et år siden med det formål at sikre noget konsulentarbejde for det firma, hun var ansat hos; lad os kalde hende J. Vi havde mødtes et par gange, selvom det ikke resulterede i noget betalt arbejde. Hun mailede mig efter at have opdaget min blog og spurgte, om jeg ville vejlede hende. Jeg havde et af de øjeblikke, hvor du vender dig om for at se, hvem personen er, blive komplimenteret. Er det ikke ligesom en kvinde? J, hvis du læser dette, kan du venligst kommentere dette indlæg og fortælle mig, hvordan du kom på bloggen, fordi jeg glemte at spørge dig? Jeg vil tale med J i næste uge og se, hvad jeg kan gøre for at hjælpe.

I dag mødte jeg nogen, der også kontaktede mig i sidste uge; vi vil kalde hende P. Ærligt, jeg vidste ikke helt, hvad mødet handlede om på trods af at jeg kiggede på hendes hjemmeside. Hun bad om at mødes. Vi talte i telefon, og jeg forsøgte at finde ud af hensigten, men blev fjernet fra siden. Vi aftalte at mødes kl. 18.30 (en fredag ​​aften), da jeg troede, det kunne føre til noget arbejde. Jeg er forfærdelig forkølet og var i streamingfasen, så jeg forsøgte at udsætte mødet. Hun spurgte, om jeg ville mødes som planlagt, da datoen var vigtig på grund af en ven. Jeg kunne ikke sige nej. Jeg mødte P på Le Pain Quotidien, og efter lidt fumling blev det tydeligere, at hun havde opdaget min blog og startede forretning med sin mand og ledte efter hjælp, råd og vejledning. Hun var kommet forberedt med et kort, hvorpå der var skrevet alle de ting i min blog, der havde påvirket hende og et par andre kort, POS-materiale, bog osv. Desuden fortalte hun mig, at hendes gode ven havde lidt et abort i går på 20 uger (hendes anden) og ville jeg være i stand til at give hende et budskab om håb, der ville hjælpe hende med at fortsætte i sit ønske om at få et barn. Så her er mine lektioner ...

Lektioner for venen (Jeg mener virkelig ikke, at det lyder pompøst, undskyld hvis det gør det) - hvad der er beregnet til dig, vil ikke gå af dig, er ikke helt nok. Du skal skabe et miljø for at lette. Jeg prøvede zink (også for partner), akupunktur med Gerad Kite og Zita West, gjorde ikke afholde sig fra alt det sjove og leve mit liv, fokuseret på de meget positive ting / mennesker i mit liv viser taknemmelighed og forsøgte at gøre dem endnu bedre og fulgte op med et morgenmadsprogram, hvor dr. Hassan Shehata blev interviewet med sin patient, der havde lidt 19 på hinanden følgende aborter og hans behandling havde resulteret i, at hun blev gravid og fik sin baby. Hvor inspirerende er det? Dr Shehata arbejder privat og NHS. Gerad fortalte en af ​​mine venner, at da han første gang mødte mig, var han tvivlsom over mine chancer i betragtning af min alder osv., Men blev ramt af min overbevisning om, at det at få en baby var mulig og ville ske. Jeg siger ikke, at noget af dette vil fungere for nogen anden, men lektionen er, at jeg skabte et så positivt miljø for succes, som jeg kunne. Hun bad mig skrive en besked til sin ven på et kort, hun havde medbragt.


Lektioner for hendes forretning som jeg synes kan anvendes på de fleste;

  1. Forsøg absolut at møde så mange mennesker som muligt inden for det felt, du går ind i, og få så mange råd som muligt, selvom her er sagen; fra dem, der har haft succes og dem der ikke har. Der er meget at lære af begge, og så ved du, hvilke vaner du skal vedtage, og hvilke du skal undgå.

  2. Lidenskab er enormt værdsat, men bliver endnu mere kraftfuld, når du kombinerer det med viden om dit produkt eller din tjeneste og handling for at få det til at ske. Ingen handling, og det er bare en ønskeliste @anthonyrobbins

  3. Når du kaster (sælger) dit produkt - demonstrer (hvilket P gjorde) og prøv at involver så mange sanser som muligt.Syn, hørelse, lugt, berøring, smag. I dette tilfælde demonstrerede P kraften i et mærke af Vit C, og det er antioxidante egenskaber, men hun begyndte demoen, da jeg læste litteraturen, så jeg var ikke helt engageret. Hun klarede sig godt med at relatere det til min forkølelse - gør det altid personligt. Dette vil engagere dit publikum meget mere effektivt.

  4. Undervurder ikke magtens charme. Dette kombineret med en suppcon af ydmyghed og en vis viden om den person, du vil hjælpe dig, er super effektiv. Dette er alt sammen opsummeret i attitude og uanset din holdning, det fanger.

  5. Spørg, og du skal modtage, de fleste mennesker vil hjælpe; kan du huske min toiletrulleholder? 't er bedre at have prøvet og mislykkedes end aldrig at have prøvet overhovedet. Hun spurgte, og hun modtog - jeg talte med hende i 45 minutter en fredag ​​aften. Og så bad hun om mere hjælp i form af mere tid. Jeg kunne ikke forpligte mig fuldt ud til dette, selvom jeg var enig i, at hun kunne ringe til mig, hvis hun havde brug for nogle råd i fremtiden. Når du har et stort behov, skal du sætte din stolthed til side. Mens dit fremskridt meget vel kan blive afvist - så hvad? Du vil stadig (sandsynligvis) have det samme antal lemmer og en puls, så et 'Nej' er ikke så slemt, hvilket bringer mig videre til ....

  6. Hvis du ikke prøver, skal du prøve igen. Find en anden, der kan hjælpe eller finde en anden måde at spørge den samme person på. I mit tilfælde må jeg takke virksomhedsejere, der har hjulpet mig, Simon, grundlæggeren af ​​Bulldog - det naturlige hudplejeprogram for mænd, Sian, medstifteren afMama mio,Hilary Dart fra Hilary Dart Associates og mange andre. Jeg fik en god del af afvisning af mine tilgange, og jeg får stadig nogle, men hej, jeg trækker stadig vejret. P, hvis du læser dette indlæg, vil du venligst kommentere, hvad dine tanker var før og efter vores møde, da det er interessant for læsere at få dit perspektiv. Hvad fik jeg ud af dette? Jeg er forbløffet over, at denne blog virkelig har den effekt, jeg havde håbet på. Jeg føler mig på toppen af ​​verden, at jeg hjalp nogen i dag, og at hun var glad.

Det bekræftes igen, at et vilkårligt antal mennesker, du møder, kan komme tilbage i dit liv - døren er aldrig lukket, og muligheden kan komme til at banke når som helst, så værdsæt dine forhold. Jeg blev inspireret til at skrive dette indlæg og fortsætte med at skrive mange flere. Jeg føler mig optimistisk med hensyn til fremtiden. Hvad der går rundt kommer rundt, og måske vil disse mennesker og deres venner prøve mine produkter, når de lanceres. Det håber jeg.

0 Comment


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres