PAKKEKOPIERING osv.

Så du har et smukt branddesign. Alt hvad du behøver, er nu, at nogen plukker det ud af hylden og køber det, ikke? Nu er du så begejstret for dit produkt, fordelene, påstandene, USP's (unikke salgsargumenter), historien bag skabelsen, ingredienserne, forskningen osv :) Åh, og så kommer de juridiske krav; størrelse i mls, skrifttypestørrelse, symboler, advarsler, stregkoder, kosmetiske frem for 'lægemiddel' påstande, sprog, INCI-etiketter (ingredienser på latin, fordi vi alle læser latin, gør vi ikke!). :( Hvis det ikke er nok, skal du muligvis tage hensyn til, hvad din forhandler kræver. For eksempel, da jeg mødtes med en forhandler, fortalte de mig, at et af mine produktnavne ikke ville være acceptabelt - godt at vide før du har udskrevet emballagen. Glemte næsten ... hvis du har til hensigt at distribuere til udlandet ..... godt du kan forestille dig, og det er en helt anden blogindlæg. Skrivning kopi skønhed forretning Det, du visualiserede som minimal, smuk, klassisk emballage, der ville vinde priser (jeg har forestillet mig, at jeg var på scenen og indsamlede dem; nogle siger vildfarende, siger jeg, mennesket har gået på månen ..... du ved resten!) Og Bliv med tiden et globalt ikon som Hermes, Chanel, (høje ideer?) eller Rimmel (lige så højt), med en kopi, der er læselig, nu skal passe verdens historie i et rum, der er ca. 5 tommer x 2 tommer. Aaargh! FÅ NOGEN HJÆLP, hvis dette ikke er dit ekspertiseområde. Sådan gik jeg til det, og du kan lære af mine prøvelser, trængsler og triumfer. Skønhed mærke emballage kopi Meget tidligt undersøgte jeg og mødte en række kopiforfattere. Jeg kom til ca. fire og spurgte hver af dem på baggrund af mærket.
De oplysninger, jeg havde givet dem, til at skrive en introduktion til mærket. Dette gjorde det muligt for mig at se, hvem der havde absorberet og fortolket oplysningerne nøjagtigt, forstået USP og havde anvendt en (min forhåbentlig) personlighed på den. Dette var en god eliminator, og jeg var nede på en, som jeg syntes gjorde et godt stykke arbejde. Ærligt talt havde jeg ingen idé om, hvor lang tid tingene skulle tage, og det gjorde jeg alt for tidligt. A) Hun er muligvis ikke interesseret mere, B) Jeg er ikke sikker på, hvor jeg lægger hendes detaljer og prøveeksemplar C) Jeg har fundet en anden rute. Tjek konkurrenter, der sælger i det samme eller lignende miljø som det, du vil være. For eksempel ser jeg mange konkurrenter placere lovligt påkrævede, men ikke-sexede oplysninger som stregkoder, symboler, INCI-etiketter på bunden af ​​deres kartoner, da ingen af ​​disse 'sælger' dit produkt. Rigtig god idé. Jeg ser en tendens til at fremhæve, hvad et produkt gør ikke indeholde, og jeg besluttede, at min kopi skulle kommunikere, hvad der er i produktet, der kommunikerer fordelene positivt til brugeren. Forskere MERUMAYA forretningsbevisPh.d.-brainiacen Dr K, som har været meget involveret i udvælgelsen af ​​de mest effektive ingredienser hos mig, har påtaget sig opgaven med at destillere de videnskabelige data, testprotokoller og resultater til mig til brug i pakningskopi, pressemeddelelser, webstedskopi træningsnotater. Ulemperne 1. Han kender sine ting så, meget nøjagtige 2. Han kender de juridiske krav og begrænsninger, og hvor langt vi kan skubbe konvolutten 3. Han kan oversætte videnskab til engelsk 4. Han har været involveret i udviklingen af ​​mit brand og investeres personligt i sin 'succes. Ulemperne 1. Han er en mand og en videnskabsmand og taler / skriver som en 2. Han har sin egen personlighed og stil, og det er ikke min 3. Han er meget bevidst om de juridiske begrænsninger af, hvad vi kan og ikke kan sige. Viser sig at være den bedste af begge; hans uovertrufne videnskabelige viden og oversættelse (ved at blive tildelt den højeste ære af Society of Cosmetic Scientists) integreret med min stemme, tone og personlighed.  Så det viser sig, havde jeg ikke brug for en ligetil kopi forfatter trods alt. Et stykke tid siden, sendte Dr. K mig oplysningerne til mit ikon produkt - tre versioner, og jeg sendte ham min kopi forklarer Integrative konceptet bag min hudpleje mærke.  Han skiftede min, jeg pillede ved hans og vi udvekslede. Jeg vendte tilbage til Min forklaring af integrativ koncept, fordi det skal være min tone, mit sprog og personlige.  Han var stærkt uenig med en af de ændringer, jeg havde foretaget i hans pakke kopi med god grund, og jeg indrømmede.  Læsning af pakken kopi fik mig så ophidset igen, endnu mere, når min ven (senior i industrien) sagde, at hun kunne lide det meget (med en grammatisk korrektion - tak M).  Jeg sendte det hele ud til mit brand designer til at gøre kunstværket ASAP, så jeg kan se, hvad det ser ud og foretage ændringer, hvis det er nødvendigt, før vi gør de andre. Tons stadig at gøre selv 1. bruge dette som grundlag for de andre produkter 2. skrive pressemeddelelser 3. skrive hjemmeside kopi, 4. skrive uddannelse noter, og det er kun for kopien. Jeg kan ikke vente med at starte.  Jeg ønsker at se folks ansigter, når de ser det, læse oplysningerne, bruge produkterne, læse om det i blogs og på siderne i blade.  Det er næsten midnat, og jeg er ude i seng for at drømme om min drøm . . . . . Lektion - du kan bruge den samme person til flere opgaver afhængigt af deres ekspertise. Lektion - få eksperthjælp på områder, der ikke er dine styrker, især i kundevendte områder som emballagekopi, men sørg for, at tonen er passende for dit brand, f.eks. Lektion - lære af konkurrenterne, men sørg for at bevare din egen stil og punkter af forskel for ægthed. Lektion - blive fortrolig med afkortning 30 ord i 8 Anbefale - drømmer, visualiserer din succes, forestiller dig, hvad du ønsker at ske, snarere end hvad du er bange for kan ske, taknemmelighed.  Har du hørt om Hemmeligheden? Alt om lovene om tiltrækning og efter min mening værd at time eller deromkring for at se DVD.

0 Comment


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres