FREE SHIPPING: UK Orders +£45 & INT +£100

Min katastrofe hos en ernæringsekspert

Min katastrofe hos en ernæringsekspert

En af Yasmins klassekammerater sagde til hende: "Du har en fed mor". Husk at disse er 6/7 årige, og det var en dreng, der sagde det. Ja, det er uhyggeligt, at dommen begynder lige her i en så ung alder. Yasmin nævnte det i en af ​​de bilsamtaler, du har med dit barn, og det tog vejret fra mig. Jeg slugte klumpen i halsen, komponerede mig selv og spurgte med en stor indsats for at lyde afslappet interesseret: "Hvad sagde du"? Hun var bange for at sige noget, hvis han fortalte læreren om hende, og hun kom i problemer !! Der strømmede blod ud af mine øjne, da jeg opfordrede hende til ikke at føle sig dårlig.

Så ikke kun har hun den ældste mor i sin klasse, hun har nu også en fed mor !!!! Dommen starter tidligt, og det er omkring 6 år, at piger begynder at føle sig ringere. Jeg har haft nogle milde bekymringer for, at Yasmin ikke føler virkningerne af at have den ældste mor i sin klasse, men havde endnu ikke overvejet, at hun måske blev spottet for at have en fed mor.

Inden du springer til forsvar for mig med protester om barnet / forældrene, tror jeg, at vi ikke kan ændre andre mennesker, men vi kan helt sikkert ændre, hvordan vi reagerer på tingene. I stedet for at blæse over, hvor uretfærdigt det er, besluttede jeg at bruge det til at hjælpe mig som en udløser til kontrol, når jeg ved, at jeg overforlader mig.

jeg er overvægtig (for min personlige komfort), ikke så fit som jeg var, og jeg har uden held prøvet at gøre noget ved det i cirka 7 år. På NHS-kortene tipper mit nuværende BMI bare ind i kategorien 'overvægt'. (Jeg siger ikke, at BMI er et godt mål, bare ved at bruge det som reference). Vigtigere er, at jeg ikke passer til mit tøj og ikke har det godt med denne vægt. Jeg er 55, med et par autoimmune sygdomme og med en 7-årig datter. Jeg vil være rundt og være mobil og sund, når hun er i 20'erne og 30'erne. Så jeg ved, at jeg er nødt til at tage nogle handlinger, eller det er endnu en ting på min ønskeliste! Alt i alt spiser jeg ret sundt, men har et alt for venligt forhold til druesaft (!) Og chips, nødder (ja, de er sunde, indtil du svæver et halvt pund af dem uden engang at tænke) og mynte choc chipis. .. Hvis det er i huset!


elle macpherson supergrøn eliksirJeg blev ved med at se, at Elle McPherson så enah-may-zing ernæringsekspert og godkendte Welleco-kosttilskud (lidt vidste jeg, at Elle er aktionær i den forretning, hun reklamerer for). Nu ved jeg, jeg mener jeg reealeally ved, at berømtheder betales huuuuge-beløb for at sælge produkt, tjenester, koncepter osv. Og alligevel blev jeg stadig sukket ind! Pause ... Slår selv rundt om hovedet ...

jeg
kunne ikke se Elles personlige ernæringsekspert, fordi hun er meget vigtig og meget travl. Hun kommer kun til Storbritannien en gang hver 4-6 uge i løbet af få dage. Assistenten fortsatte med at fortælle mig, at jeg skulle se hende nr. 2 - 'de arbejder så tæt sammen, at det ærligt er lige så godt'. Jeg lavede aftalen.

Jeg mødte No2 til en konsultation, og hun er en dejlig dame. Jeg forklarede mine meget komplicerede medicinske problemer, nogle ret nyere. Hun spurgte om min diæt og var enig i, at det generelt var ret sundt (jeg havde taget billeder af nogle af mine måltider). Det skyndte sig pludselig, og hun sagde, at hun havde reserveret en anden aftale. Hun diskuterede ikke min diæt og hvad jeg skulle eller ikke skulle gøre fremadrettet. I stedet fokuserede hun på de kosttilskud, jeg skulle tage. Det hele handlede om kosttilskud. Da hun førte mig ned til receptionisten for at betale, lagde hun alle kosttilskud på skrivebordet fortalte mig at fortælle min læge, at jeg tog dem og tog afsted, mens jeg blev tilbage til at betale £ 350-regningen. WTF! Kan du tro, at en, der er så selvsikker som mig, følte sig for flov til at sætte spørgsmålstegn ved dette? Jeg var for flov over at sige "NEJ!" i denne Harley St Clinic, hvor jeg forestillede mig, går alle væk og tænkerhvad en god aftale det var.

Jeg følte mig ikke godt om disse ting specifikt:

 • Hun diskuterede ikke min diæt, og der blev ikke nævnt en eneste ændring. Vi formodes at få vores næringsstoffer fra vores diæt som en første anløbshavn.
 • Hun bad mig om at købe kosttilskuddene, og på trods af mine udfordrende medicinske problemer bad jeg mig om at tage kosttilskuddene og derefter bede lægen om at sørge for, at det hele var ok. Det ville have været mere professionelt omvendt - f.eks. Jeg anbefaler dette, men spørg din læge, og hvis han er i orden med det, kom tilbage og få disse kosttilskud.
 • En gennemgang af min diæt, der ikke blev diskuteret, blev sendt i en e-mail et par dage senere.

Mine Take-Aways er dette:

 • Lad dig ikke forføre af berømtheder, især når de har aktier eller partnerskab i det, de støtter.
 • Anerkend at genetik betaler en stor rolle i kropsform. Mmmm, lad mig tænke ... Elle Det Krop som hun er kærligt kendt!
 • Tænk to gange, hvis du bliver fyldt med kosttilskud, som svaret på dine ernæringsmæssige behov. Din egentlige mad skal være det første anløbspunkt
 • Hvis du har medicinske problemer, og især hvis du bruger medicin, skal du helt sikkert kontakte din læge Før du køber kosttilskud
 • Hvis du fjerner noget fra din diæt, f.eks. brød & pasta eller alkohol eller chokolade, vil du tabe dig. Du har ikke rigtig brug for en ernæringsekspert, der fortæller dig det.
 • Husk, at ernæringseksperter generelt ikke er læger, selvom de måske er kvalificerede og har stor erfaring
 • God ernæring for et godt helbred kommer altid tilbage til; spis mere af de gode ting, spis mindre af de ikke så gode ting og bevæg dig mere. Det handler om disciplin og konsistens.

Så da jeg så på video af Caroline Hirons, der interviewer Ian Marber Jeg ville råbe en stor Halleluja! Her er en kombination af sund fornuft og ernæringsmæssig viden præsenteret på en fordøjelig måde.

Så hvis du overvejer at gå i gang med et ernærings- eller diætregime, eliminerer det noget; hvis du overvejer at følge en økonomisk begunstiget berømthed eller en, der 'sværger ved' saft af citronblad, drukket hvert 97. minut og kun fra et lyserødt Versace-strå, mens du bærer en af ​​deres eget bikini på en Mustique-strand; hvis du tænker, kan du supplere din vej til godt helbred eller tyndhed; hvis du som mig, er du stadig på udkig efter den slanke og sunde magiske pille.

Caroline Hirons Ian Marber MERUMAYA Hudpleje Ernæringsekspert

Det er også værd at læse dette stykke fra The Pool kaldet Ingen kropstype har monopol på tillid af Poorna Bell

Bemærk til shamers: Bedøm mig ikke for mangler at tabe sig, det er det mit valg til mit helbred. Det strålende ved kvinder, der støtter kvinder, er at vi respekterer hinandens valg.

Hvis du nød at læse dette, kan du også nyde:

Sandheden om priser på skønhedsprodukter

Top tip til at øge tilliden

Min rejse til at være mor ved 48

Sandheden om mikrobiom hudpleje

2 comments

 • Hi there.
  Please darling have a look at these……saved our lives….hubby in the film.
  www.superjuiceme.com – watch the movie
  www.fntv.com the Food Matters movie
  Read Freedom from the Diet Trap by Jason Vale – get on one of his juice retreats you will never look back xxx

  Lynnie Gale
 • The person who really helped me is clinical nutritionist Martin MacDonald. www.mac-nutrition.com You can also look him up on Instagram and ask any question about nutrition. P.S. I really love your products.

  Justine

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

What are you looking for?

Your cart