London Beauty Queen - In the Hot Seat

Jeg mødte Hayley Carr, London Beauty Queen, for næsten tre år siden. Jeg kunne godt lide hende fra den første. Ret med sine meninger, stærk skønhedskendskab, poser med selvsikker stil, i kontakt med ægte kvinder og deres virkelige budgetter, uhøjtidelig og humoristisk. Som mange stærke kvinder får hun sin retfærdige andel af had og slating, og jeg beundrer, at hun pløjer videre og er tro mod sig selv. Jeg troede, du måske vil komme tæt på, så jeg tog interviewersædet for at finde ud af mere om, hvad der foregår inde i hendes hoved.

 

Var der et afgørende øjeblik, hvor du indså den enorme indflydelse, du har på kvinders skønhedsproduktvalg?

Ikke rigtig, det har bestemt været en gradvis ting. Jeg kan huske første gang nogen twitrede mig et billede af en mascara, som de havde hentet efter min anbefaling, og jeg troede, at 'jeez folk faktisk lytter til mig!' Det var en brummer, og det får jeg stadig til i dag. I årenes løb har jeg indset, at folk virkelig stoler på mine ord og handler efter dem, men det er stadig svært at gifte sig med det med ideen om, at jeg sidder på mit kontor alene og skyder ord ud på internettet.

 

Hvordan håndterer du ansvarsvægten på dine skuldre, som en af ​​Storbritanniens mest fulgte Beauty Influencers?

Jeg tager min holdning alvorligt og er meget bevidst om, hvad jeg anbefaler, og hvad jeg siger. Jeg hader nogen at foretage et køb på bagsiden af ​​et stykke, som jeg havde skrevet, og ikke elske det så meget som mig; selvom jeg altid forsøger at give afbalancerede meninger og forklare, hvem der kan have mest gavn af. Jeg tror ikke, du kan blive for vild med det, ellers ville du aldrig sige noget, det handler bare om at arbejde etisk og inden for de parametre, du er fortrolig med.

 

Hvilke hunner inspirerer dig, og hvorfor?

Jeg elsker stærke forretningskvinder og dem, der har nedbrudt barrierer; Jeg har altid lært af min mor, at alt er muligt, du skal kun prøve, så jeg ser på dem, der har skåret vejen eller ændret den måde, tingene fungerer på - uanset hvor stort eller lille. Jeg elsker at høre om historier fra kvinder som Sophia Amoruso og Karren Brady, men de mennesker, der inspirerer mig mest, er de kvinder i mit liv hver dag: min mor, min søster, min nan, mine bedste venner og mit blogging supportnetværk.

 

Hvad er dine forudsigelser for fremtiden for skønhedsblogging?

Jeg tror, ​​vi bevæger os meget mere mod respekterede meninger og ægte indsigt snarere end generiske træk eller ledige oplysninger, der ikke tilføjer meget værdi. Jeg ser en kæmpe fremtid for kvinder i 30'erne / 40'erne / 50'erne og derover for at fokusere på en digital persona og nå ud til andre, der aktivt søger information og rådgivning, når de bliver ældre. Jeg forudsiger også, at vi vil se, at mange bloggere stopper, da det bliver svært at differentiere, og mærker, der fokuserer deres indsats på meget mere målrettede websteder for virkelig at få deres beskeder ud til de rigtige mennesker.

 

Hvad ville du have gjort, hvis ikke skønhed?

Skønhed har altid været mit liv; det var mit første job ud af Uni, og hvor jeg brugte det meste af 20'erne på at arbejde, så det er svært at forestille sig noget andet. Hvis det ikke var skønhed, selvom jeg stadig var i digitale medier og marketing, arbejdede jeg på store mærker og hjalp dem med at nå ud til den rigtige demografi på interessante måder.

 

Hvilket er dit mest foretrukne MERUMAYA-produkt, og hvorfor?

Det Melting Cleansing Balm ™. Det er overkommeligt, effektivt og gør rensning til en fornøjelse snarere end en opgave. Det er også et produkt, som enhver kvinde kan nyde, uanset alder eller hudplejekendskab.

MERUMAYA bedste Melting Cleansing Balm


Hvad gør vores budskab? #beautyhasnoage betyder for dig? Eller hvordan resonerer denne meddelelse med dig?

Det er meget relevant lige nu og en afspejling af, hvad der rent faktisk sker ude i den øvrige verden; kvinder fejrer deres mangler og forskelle, snarere end at fokusere på dem som en fejl, der skal fastsættes. Mange mærker forstår ikke, at aldring ikke er noget at skamme sig over, men i stigende grad ser jeg mere mangfoldighed og subtile ændringer, der illustrerer industrien er ved at vågne op. Vores skønhed forsvinder ikke, når vi bliver ældre – den udvikler sig bare.

 

Fortæl os om enhver oplevelse i dit tidligere liv, der fik dig til at føle dig mindre sikker på din skønhed. Hvordan kom du over kommer det, og hvad rådgive ville du give fremtidige generationer af kvinder, så de finder deres skønhed-tillid tidligere?

I min 20's jeg var så usikker - om alt. Jeg vidste ikke rigtig, hvem jeg var, hvilket var det vigtigste kerne i spørgsmålet. Jeg hadede mit hår, min hud, min krop... Men som jeg har alderen jeg har indset dit selvværd er ikke defineret af din trusse størrelse eller hvor mange grå hår du har. Jeg tror, det eneste råd, jeg kan give, er, at din familie, venner og fremtidige partner vil elske dig for hvem du er (fejl inkluderet), så du skal ikke fokusere på dem som et mål for din tiltrækningskraft eller værdi. Accepter dig selv i al din herlighed og fokusere på mere vigtige ting; spild ikke den tid og kræfter, jeg har fiksere på, hvordan vaklende dine lår er.

 

Kvinder, der sætter sig selv i spidsen, undermineres ofte. Udsigten til dette, afskrækker mange kvinder fra at udtrykke deres sande meninger, at være deres sande selv. Hvad rådgive ville du give dem til at beskæftige sig med 'hadere'?

Stig op over den. Det meste af tiden dem, der "hader" er usikre selv og afspejler deres usikkerhed på dig. Vi har alle meninger, og de er helt ok at være anderledes; ikke alle har at kunne lide dig, og vi vil ikke alle være bedste venner. Fokuser på opgaven, og ignorer alle, der forsøger at tage dig ned.

 

Hvad ser du dig selv gøre i 5 år?

Sandsynligvis jonglering et barn eller to, et hjem, en virksomhed, en blog og alt andet livet kaster på mig! Hvem ved... Jeg ville ikke have sagt, at jeg ville være, hvor jeg er i dag for fem år siden, så jeg forbereder mig på det uventede. Tak til Hayley for at tage sig tid. Her er et link til London Beauty Queen site.

0 Comment


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres