HVORDAN (IKKE) BESLUTTES PÅ EN MÆRKEDESIGNER


hvordan beslutter design MÆRKE. Hvad betyder det? En definition er En type produkt fremstillet af et bestemt firma'. En ret uinspirerende definition, når du overvejer de milliarder, vi bruger på at skabe, opbygge, beskytte, stræbe efter, identificere os med og købe mærker. Der er endda en app til et spil til at genkende mærkeemblemer. Det går dybt ind i vores underbevidsthed og dikterer vores adfærdsmønstre analyseret af alle former for virksomhed '. Yderligere udforskning af, hvad det betyder, kan være som at prøve at besvare meningen med livet, så tilbage til begyndelsen af, hvordan vi går frem (eller ikke) skaber et brand / logo / emblem, som vi håber, en dag vil få verdensomspændende anerkendelse. Her er min historie og mine lektioner .... Allerede tilbage, da jeg startede min konsulentvirksomhed, blev jeg anbefalet at møde nogen, der havde et branddesignfirma. Vi mødtes, der var gode synergier mellem os, og hun rakte mig en invitation, der var smigrende (på et eller andet niveau kan mange kvinder, uanset hvor dygtige, ikke helt tro, at de er værdige; ja, også jeg). Det svækkede noget min objektivitet og jeg efterlod sund fornuft (som jeg har læst skal betragtes som en supermagt) bagved og brækkede min egen hovedregel, som er; har aldrig et valg af en, i enhver tjeneste, du bevarer eller den person, du ansætter. Jeg aftalt et gebyr og fik tilsendt en kontrakt, der krævede, at jeg skulle betale det fulde beløb på forhånd. Heldigvis hersker fornuft, og jeg accepterede at betale halvdelen for branding og halvdelen på et senere tidspunkt for hjemmesiden (hvilket vi aldrig gjorde). Efter fulde diskussioner om mærket, hvilket betyder, USP'er, publikum, konkurrenter, logo osv., Blev jeg præsenteret for nogle muligheder og efter nogen tid aftalt en, men med betænkeligheder om, at jeg sandsynligvis ikke kommunikerede, før jeg kom til det, jeg ønskede. Hvorfor? Jeg ville ikke bringe (potentialet i) forholdet i fare, jeg følte mig utilstrækkelig i nærvær af et 'kreativt geni', og jeg var bange for, at det ville øge omkostningerne. Jeg var aldrig helt komfortabel eller stolt af logoet og til sidst beholdt jeg en anden designer, og mens jeg betalte mindre denne gang, betalte jeg ikke desto mindre to gange. Hvis du læser dette, skal du ikke blive fornærmet, det handler om mine fejl og ikke om din kreativitet.

Når det kom til brandingen af ​​MERUMAYA Integrative Effective Skincare®, undersøgte jeg meget og brugte lidt tid på at mødes med en række designere. Enkeltpersoner, små og mellemstore virksomheder. Jeg undersøgte dem, der havde designet mærker, som jeg beundrede, tog anbefalinger og mødte en på en netværksbegivenhed. Jeg tjekkede deres portefølje eller arbejdede på deres hjemmesider og så på deres design på emballage i detailmiljøet. Jeg skrev en detaljeret brief, der blev givet til alle, efter at de underskrev en NDA (aftale om offentliggørelse). Jeg diskuterede fuldstændigt briefingen med hver. Denne gang insisterede jeg på, at de interesserede skulle give mig en idé om, hvilken designrute de ville tage i form af tre muligheder. Jeg fik tilbud fra £ 2.000 til £ 35.000. Efter en eliminationsproces var tre ivrige nok til at præsentere deres tanker, og til sidst gik jeg sammen med designeren, der havde lavet det andet logo til konsulentfirmaet. Han skabte mange muligheder, men gæt hvad? Intet fik mit hjerte til at løbe så, jeg betalte ham for det arbejde, han hidtil havde udført, og begyndte søgningen igen. Aaargh! Jeg har siden anbefalet ham til andet arbejde, som han har vundet, fordi han er god.

 

 

 

Min Husby var irriteret og indeni, jeg spørgsmålstegn ved mig selv endnu mere.  To fejl på dette område - var det mig? Jeg fandt en anden, og før der træffes en endelig beslutning, sendte design muligheder jeg kunne lide, at venner og industri / brand eksperter og langt de fleste kom tilbage med den samme beslutning, der i øvrigt ikke var min favorit, men var det rigtige valg.  Min favorit (sidste på den øverste række) blev anset for lyse til at blive taget alvorligt som en hudpleje mærke og for 'etnisk' et mønster, især i betragtning af, at navnet lyder en smule ukendt. selv om det er bare en består navn. Jeg kompenseres ved at have hoveddøren på vores nye hus malet lyse orange og et badeværelse har orange kabinet; det er sådan en glad farve. Det design, der stemte mest på, er det design, jeg bruger, men med en mere feminin farvekombination.  Du bliver bare nødt til at vente og se det i kødet .... men i mellemtiden, her er et udvalg af dem, der blev overvejet (de er ophavsretligt beskyttet, så skal du ikke reproducere eller bruge).

Lektion - altid have mindst tre muligheder at vælge imellem, når man bevarer tjenesteydelser eller ansætter nogen. Dette giver sammenligninger på alle områder, herunder finansielle.

Lektion - skabe en klar og målbar, skriftlig kort og give det samme til hver designer, så du sammenligner æbler med æbler.

 Lektion - tro på dig selv; dine resultater bragte dig til dette punkt.  Så hvad nu hvis du ikke er fantastisk på alt, bare omgive dig med mennesker eller tjenesteudbydere, der er gode til, hvad du ikke er. En af mine inspirationer var et stjernetegn jeg stødte på i et blad, der var så rettidig.

Lektion - hvis det ikke er rigtigt, skal du ikke nøjes. "Det vil gøre," vil aldrig gøre

Lektion - aldrig betale for noget i fuld, op foran

Lektion - Spørg alle potentielle leverandører til at underskrive en NDA, før du afslører oplysninger om dit brand.

Anbefal; netværksgrupper - @thesorority, @bhive, @UEL, dem, der indehaves af din bank, industri eller professionelle, @CEW Bed om en gratis smagsprøve periode, før du tilmelder dig til årlige gebyr's.

5P2HL - taknemmelighed - Jeg er meget taknemmelig for alles kommentarer og opmuntring. Tak.

Indlad venligst dine kommentarer nedenfor, så vi alle deler.  

0 Comment


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres