Happy Living - Sårbarhed

Kreativitet kræver mod

Da jeg var yngre, elskede jeg at skrive - historier og poesi. Jeg elskede at tegne og male. Jeg plejede at opføre sang- og danseforestillinger og små stykker og tvinge min familie til at sidde og se. Jeg husker den stolthed, jeg følte, da min mor viste mine digte med tilhørende kunstværker på køleskabet. Jeg glædede mig over bifaldet og de raving-anmeldelser, der uundgåeligt ville komme på min vej efter hver forestilling. Det fik mig til at føle mig godt om mig selv.

Jeg vil aldrig glemme at sætte på en særligt sjov forestilling, der fik min søster til at tisse sig fra at grine så hårdt! Når jeg så tilbage, var jeg et superkreativt barn, der udtrykte mig på disse måder bragte mig stor glæde. Jeg ved ikke rigtig, hvornår men på et tidspunkt stoppede jeg let med at udtrykke min kreativitet.

Kreativitet forskellige sider af hjernen

Mit kreative udtryk begyndte sandsynligvis at aftage, da jeg begyndte at bekymre mig om, hvad andre syntes om mig. Enkeltpersoner, der skaber noget, lader sig åbne for andres kritik. Børn bekymrer sig ikke om, hvordan de opfattes af andre. Børn har modet til at gøre det, der gør dem lykkelige og giver dem glæde, uanset om andre synes, det er halt eller fjollet.

Efter at have lyttet til Brene Browns bog - Sårbarhedens kraft, lærte jeg, at vi alle er kreative, jeg synes, det er let at se hos børn, og jeg troede forkert, at de fleste mennesker voksede ud af at være kreative. Sandheden er, at nogle af os vælger at udtrykke vores kreativitet, og andre ikke. De der gør det, har tendens til at være lykkeligere og leve mere tilfredsstillende liv.

Jeg tror, ​​at mange voksne, inklusive mig selv, falder i fælden ved at tænke, at hvis en opgave ikke er produktiv, er det ikke værd at gøre.

Du kan umuligt 'spilde tid' på at være kreativ, når der er tusind andre, mere produktive, brug af din tid, ikke? Forkert ... at være kreativ bør aldrig betragtes som spild af tid.

Kreativitet er en form for leg - det er vigtigt for velvære, det er kendt for at reducere stress og angst, det giver dig en følelse af formål, det fører til en følelse af stolthed og gennemførelse, det kræver villighed til at fejle og prøve igen tilskynder det os til at blive livslang lærende, og uden det er der ingen innovation.

At skabe indhold til denne blog og sociale medieplatforme har bragt mig en følelse af ro og tilfredshed. Jeg opfordrer dig til at finde en måde at være kreativ på, du kan lave mad, synge, danse eller tegne, hvad du vil, bare find en måde at udtrykke dig på.

Paula xo

Gæsteblogindlæg af Paula Scott

0 Comment


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres