FREE SHIPPING: UK Orders +£45 & INT +£100

GLAD LEVENDE - STYRKE

GLAD LEVENDE - STYRKE

Hvorfor kvinder skal blive stærke!

Hvis de fysiske fordele ved styrketræning, der blev diskuteret i min sidste post var ikke nok til at overtale dig til at prøve det, så lyt op, fordi der også er dybe psykologiske fordele! Yay!

At se på andre og sammenligne sig selv med dem kan efterlade dig til at føle dig utilstrækkelig, eller som om du ikke er nok, og en stor andel af kvinder føler, at de ikke lever op til deres egne høje standarder. Jeg tror ikke, at disse selvsaboterende tankeprocesser nogensinde er værre, end når du sammenligner din kropsform, størrelse eller vægt med en andens.

Paula Scott - Vægtløftning

At bruge timer, der besætter din vægt eller kropsform og størrelse, kan skabe uordnet spisning og over træning. Ændringer i din vægt, størrelse eller form kan godt være et ønsket resultat, men prøv at belønne din gode opførsel og ikke blive forud for et resultat.

Hvis du rammer gymnastiksalen, fordi du hader din krop og ikke kan vente på, at det ligner en andens, vil du aldrig rigtig være glad.

Selvom du når din målvægt eller kjolestørrelse, løses dine problemer ikke.

Indtast: styrketræning - Jeg ser opbygning af styrke som en gave til min krop, når jeg går i gymnastiksalen, straffer jeg ikke min krop for noget, jeg spiste tidligere eller for ikke at være tynd eller let nok. Jeg er taknemmelig for min sunde krop og sætter pris på, hvad den kan gøre. Ved at fokusere på min styrke skubber jeg mig til at blive bedre, end jeg var på samme tid i sidste uge, sidste måned eller sidste år, jeg sammenligner ikke min krop med andre, og jeg kan føle, at der er udviklet en indre selvtillid.

Paula Scott - Vægtløftning

At blive stærk stopper dig med at fokusere på det, du vil miste, og i stedet på det, du vil vinde. I stedet for at afslutte en session, klemme fedtet rundt i midten og spørge, 'hvornår vil dette gå?' Du vil afslutte en session og komplimentere dig selv for at løfte mere eller bemærke, at du har fået formet muskler.

Ofte resulterer styrketræning i kombination med den rigtige ernæring i forbedret kropssammensætning. MEN det er så meget sundere og sjovt at nyde processen og ikke bare vente på resultaterne, før du giver dig selv tilladelse til at være lykkelig.

Paula xo

Gæsteblogindlæg af Paula Scott

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

What are you looking for?

Your cart