FREE SHIPPING: UK Orders +£45 & INT +£100

GLAD LEVENDE - TILLID

GLAD LEVENDE - TILLID

Accepter hvem du er

Jeg tror, ​​at en af ​​nøglerne til at være lykkelig er at forstå, hvorfor du føler, tænker og opfører dig som du gør. Det første skridt mod at forstå dig selv er at acceptere dig selv. Problemet med selvaccept er, at vi ofte kæmper for at se vores sande selv. Vi har en tendens til enten at se os selv gennem rosenfarvede briller og overvurdere vores styrker. Eller omvendt lægger vi os ned og overdriver vores svagheder.

Paula ScottNogle gange er der en afbrydelse mellem, hvem vi virkelig er, og hvem vi gerne vil være. Nu er jeg alt for selvforbedring og forsøger at forbedre dig selv. At vokse som person er virkelig vigtigt for mig. Det er derfor, jeg prioriterer at studere, læse, meditere, spise godt og træne. Jeg prøver at være sundere, både fysisk og mentalt, år for år. Men, og dette er virkelig vigtigt, jeg accepterer, hvor jeg er nu, jeg er ikke desperat efter at ændre, bare åben for vækst. At ønske at udvikle dig selv på denne måde er drevet af interne forventninger, du gør det, fordi det er vigtigt for dig.

At ønske at være som en anden eller prøve at ændre din personlighed fuldstændigt er urimeligt.

En foragt for den, du er, og et desperat ønske om at være en anden vil sandsynligvis blive drevet af bekymring for, hvad andre mennesker synes om dig. Dette er usundt. Vi skal acceptere, hvem vi er lige nu, og lære at elske den person.

Jeg nævnte i et tidligere indlæg, at jeg er blevet sammenlignet af mange mennesker til Monica Geller fra Friends. Som teenager og i mine tidlige 20'ere hadede jeg dette absolut. Jeg ville være Rachel Green, ikke Monica! Rachel var sjov, afslappet, lidt svimmel og den typiske 'næste pige'. Til sammenligning er Monica spændende, kontrollerende, obsessiv, en typisk 'type A' personlighed.Monica fra venner

I årevis kæmpede jeg for at acceptere og derfor forstå mig selv. Jeg kæmpede mod, hvem jeg virkelig var, for at passe ind og blive accepteret af andre. Jeg omgav mig med mennesker, der bragte mig ned. Folk, der valgte min usikkerhed og var hurtige til at minde mig om personlighedstræk, som jeg ikke ønskede at omfavne. Jeg er nu klar over, at den slags adfærd siger meget mere om dem, end det gør mig.

I dag kunne jeg ikke føle mig mere anderledes, jeg har lært at elske de personlighedstræk, jeg deler med Monica. Min personlighed har det styrker, og jeg rokker ved det. Ved at acceptere, hvem jeg er, forstår jeg mig selv bedre. De mennesker, jeg valgte at have omkring mig, accepterer og støtter. Jeg gør ting, som jeg virkelig nyder og værdsætter.

At acceptere dig selv fører til mere selvforståelse, medfølelse og venlighed. Ingen kan gøre et bedre stykke arbejde med at være dig, så lad være med at betragte dig selv, hvad der er sejt eller populært, og lev et liv, der er autentisk for dig.


Paula xo

Gæsteblogindlæg af Paula Scott

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

What are you looking for?

Your cart