Kom godt i gang - Definition af dit brand-DNA

Jeg havde haft så mange ideer undervejs, og de var overalt: i gamle notesbøger, i mit hoved, i æteren, opbevaret i kasser, sider revet fra magasiner, og jeg var nødt til at trawlere mine skabe, skuffer, gamle notesbøger, filer og husk at genvinde dem.

Nogle blev fundet steder så uklare som min kontoudtogsfil ..... spørg ikke. En af de ting, jeg savnede mest og ikke er ophørt med at savne, var den personlige assistent, som jeg havde vænnet mig til i løbet af det sidste årti og mere. Det var som at have en kone. Jeg ved, stakkels mig; velkommen til den virkelige verden Maleka.

Planlægning af ideer

TavleJeg købte flip charts med 'post it' klæbemidlet og dækkede den ene væg på mit hjemmekontor med disse store ark. Jeg titlerede disse tavler: ingredienser, mærke USP'er, distribution og omkostningsandele, emballage, SKU'er / fordele og krav, produktnavne, mærketagslinje. Med et sæt farvede kuglepenne og tusch (tog mig tilbage min barndoms glæde ved at få et helt nyt sæt farvede kuglepenne) satte jeg mig i gang. I løbet af de kommende dage og uger tilføjede jeg, eliminerede, ændrede - nogle gange kom jeg ud af sengen midt om natten for at arbejde på det, så en idé ikke gik tabt i søvn. Jeg følte mig ret kreativ. At se på disse ideer og tilføje dem ville få mig til at smile af glæde. DNA'et fra mit brand udviklede sig, og udtrykket integrativ kom højt og tydeligt igen og igen som Effektiv. Selvfølgelig er Merumaya et hudplejemærke, så efter at have overvejet meget mange alternativer syntes Integrativ, effektiv hudpleje at opsummere, hvad vi er, og dermed blev vores tagline født. Mærkenavnet MERUMAYA er en kombination af de to første bogstaver i min fars, mors, mine og søsters (og nu datters) navne. Det var et følelsesmæssigt valg, idet min far ville have kaldt en virksomhed Merumaya, hvis han havde fundet modet til at starte en virksomhed. Jeg overvejede det nøje, fordi navnet kunne ses som etnisk og derfor ikke seriøst. Jeg sendte dette ud til mange mennesker for at få mening og fik langt de fleste godkendelse.

Hjemmekontor

HjemmekontorDette afviger mig til det punkt, hvor jeg arbejdede, da jeg stadig levede mit virksomhedsliv. Et hjemmekontor er den mest omkostningseffektive løsning, når du har et ekstra værelse. At arbejde hjemmefra kræver imidlertid enorm disciplin, hvis du er vant til at arbejde på et kontor eller i et miljø. Denne disciplin bliver ikke naturlig for mig, og jeg indså, hvordan mine hurtige, choc-a-block-dage med en PA, der organiserede mig og mit liv, havde kompenseret for dette. Da jeg oprettede konsulentfirmaet, fandt jeg det uhyggeligt vanskeligt at skrive kopien til webstedet og ville distrahere mig selv med et antal andre opgaver. Til sidst hyrede jeg et servicekontor (i det sidste var det kun et par måneder). På denne måde ville jeg være i stand til at simulere følelsen af ​​'at gå på arbejde'. I det almindelige kontormiljø, med en mangel på distraktioner, var jeg i stand til at komme ind i tankerne for at anvende mig selv på de opgaver, der mindst tilfredsstillede mig. Jeg var i stand til at skrive kopien til hjemmesiden. Hvis du som mig har svært ved at skrive om dig selv og dine præstationer, så få nogen til at hjælpe dig. En anden god måde at få indhold på er at bede om udtalelser. Se hvor let det er at flytte motivet i hånden?

Inspirer dig selv

BemærkningerPå væggen stak jeg alle inspirerende kort og små noter, som mine venner sendte mig for at opmuntre mig til at blive på stien. Mens jeg var i virksomhedslivet, havde jeg fået foretaget en 360-evaluering, og mine kolleger blev bedt om at give en anonym anmeldelse. Min coach @strategisk opmærksomhed skrev derefter de ord, de havde brugt til at beskrive mig på et flipover. Jeg opbevarede dette flipover og hængte det på væggen for at give mig gumpen til at fortsætte i de mørke øjeblikke, hvor jeg tvivlede på dig selv, da min dag ikke gik efter planen, da jeg spekulerede på, om jeg skulle fortsætte. Åh ja, det vil ske. Dine tidligere forhold er kritisk vigtige, så værdsæt dem som jeg har gjort.

 

Lektie - sorter, opdater og vis dine ideer, hvor du vil se dem hver dag. Husk også at beskytte din IP (intellektuel ejendom) ved at begrænse, hvem der kommer på dit kontor. Sørg for, at de ikke er synlige for folk under Skype-opkald. Vis inspirerende stykker på væggen, hvor du vil se dem hver dag

Lektie - Hold øje med økonomien og brug ikke penge på noget, der ikke er kritisk (f.eks. Kontorer), hvis du kan hjælpe det. Du skal bruge disse penge til at understøtte din pengestrøm senere. Så mange virksomheder mislykkes på grund af pengestrømmen, ironisk nok, efter at ordrer begynder at komme ind.

5P2aHL - opbyg relationer, hvor du kan gennem hele dit liv. Når tiden kommer, vil der være mennesker, der trækker vejret med deres støtte og venlighed. Anbefalinger; købe flip charts og post-board. Gem disse sider i din 'gyngestol skattekiste (jeg har haft en i årevis og år) til eftertiden

0 Comment


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres