Bliv fit og selvsikker med Beyonce, J-Lo & Shakira som din træner

Jeg har kæmpet for at blive fit og fast i de sidste 6 år siden jeg havde min datter Yasmin. Det har været lidt af en udfordring hele mit liv. Så hvad er årsagerne ... eller undskyldningerne?

Stresset ved at starte og overleve i en ny virksomhed. Syge forældre på hospital, mor i næsten 7 måneder. Utilfredshed med elementer i mit ægteskab. Glæden ved at have en 6-årig og ønsker at tilbringe fritid med hende. At bekymre sig om penge. Min genetiske sammensætning og de små revner, der begynder at vise sig i mit eget helbred. Dertil kommer, at indtag af vin er lidt højt, søvnmangel, bukke under for Deliveroo lidt for ofte (dog en sund-spiser spiser det meste af tiden), der står ved skoleporten med andre (fit & fast) mødre, der er mindst et årti yngre end mig, Yasmin, der ofte tapper på mig og råber 'Tag Mummy, Catch Me!' ... Og endelig, men vigtigst af alt, mangler disciplin og anvendelse til konsekvent adresse bliver fastere og fastere, i de måneder det tager at rette det.

Hvis det lyder som dig, Hør efter. Det følgende har galvaniseret mig til at tage ACTION!

 • En lille sundhedsskrækkelse, der havde mig i A&E for et par uger siden
 • Noget, alvorlig betændelse i mine led (min mor har kronisk reumatoid arthritis og andre autoimmune sygdomme) og
 • En kommende lang weekend i Italien med mine veninder og deres døtre.

Jeg er meget opmærksom på, at for at blive ungdommelig skal jeg være sund, mobil, fit, føle mig attraktiv, opretholde energi, holde mig væk fra langvarige stoffer og undgå kronisk sygdom. Så her er et par tip, der hjælper dig med at føle dig bedre, mere fast, mere ungdommelig, mere attraktiv, mere selvsikker og lykkeligere.

Gymnastiksalen. Flyt mere

Når du er på cardio-maskiner, skal du sætte musikkanalen på. Ser dans, passer kroppe, lytter til kraftpumpemusik og bliver distraheret fungerer. Mine favoritter er:

 • # J-Lo, #Beyonce og #Shakira - Stor rytme og rytme, og du kan synge med i dit hoved. Faktisk er Shakira min favorit af dem alle, fordi hun virkelig ser glad ud i sine videoer. Som om hun virkelig hygger sig og danser. Tjek ud Waka Waka og jeg vedder på, at du ikke kan hjælpe, men føler mig lykkeligere, og inden du ved af det, er næsten 4 minutters træning færdig. Arbejder med disse hunner motiverer mig. Sikker på, de har en hær af mennesker, der hjælper dem med at se godt ud, men de var nødt til at lægge arbejdet i. Jeg beundrer deres fit, fleksible kroppe ikke fordi de er slanke, men fordi de er stærke og mobile. Det føles som om de er min personlige træner.
 • #Carpool Karaoke med James Corden - Det er fantastisk, og 15 minutter flyver bare forbi mens du griner. Eller ser # Ellen Degeneres-showet.

Jeg laver cardio og strækker det ene besøg og styrker med stretch det næste, så jeg ikke bruger mere end en time i gymnastiksalen. Ellers delte jeg lige tid mellem de tre. Ja, lige tid til at strække undgår skade, gør dine led mere fleksible og har en beroligende effekt på dit sind.

Spise

Så her er det vigtigste. I årenes løb er jeg vant til at 'føle mig mæt' snarere end 'ikke længere være sulten'. Jeg ved, at jeg spiser for meget, for når jeg kommer til det punkt, jeg føle fuld, jeg ved, at om et par minutter vil jeg føle ubehageligt fuld, da hjernen registrerer signalerne om fylde. Det er for sent! Det er en lille forskel, der gør den største forskel.At spise bevidst og langsomt, smage hver mundfuld og væk fra tv'et sætter dig på den rigtige vej. Hvis du er tallerkenklarere, skal du servere dig selv mindre portioner (på en mindre tallerken, hvis det hjælper). Det er så meget mere behageligt at føle sig mæt eller ikke længere sulten, end det føles at være fyldt. Gør det i et par dage, og din hjerne vil ordne det.

Spis mere grøntsager og frugt - ved du aldrig har hørt det før! Seriøst, jeg har forkælet nogle vegetariske måltider, og de har tilfreds mig. Bare få masser i huset.

Koldt Tyrkiet på sprut

Jeg er på min 12. dag for afholdenhed, mens jeg skriver, og det føles så godt. Du kender allerede til de tomme kalorier i alkohol. Men de andre forskelle er der: oppustethed forsvinder, hævelser i ansigtet forsvinder, dine øjne ser tydeligere ud, mindre madbehov, hævede ankler minimeres, mindre kalorier og den enorme følelse af at være i kontrol. Kun de første par dage vil være vanskelige.

Vand

Hvor mange gange har du læst, at du har brug for at drikke mere? Det er dog sandt, det holder dig fyldt op. Vi tager ofte fejl af at være tørstige efter at være sultne og spiser derfor mere, end vi har brug for. Huden forbedres også. Når jeg er ude til middag, drikker jeg mousserende vand med Elderflower hjertelig og en limeskive med is. Det føles ikke som en læskedrik på en eller anden måde.

Søvn

Forskning viser, at de, der er søvnberøvede, er mere tilbøjelige til at være overvægtige, hvilket gør dig mindre tilbøjelig til at træne, hvilket får dig til at føle dig lidt skidt om dig selv osv. Bla bla! Få nok søvn, ellers vil du aldrig stå op tidligt om morgenen for at komme i gymnastiksalen. Jeg kan godt lide at gå om morgenen, fordi det er gjort og ude af vejen, før noget kan afspore mig, og også har jeg det godt resten af ​​dagen. Dydig selv!

Se på din krop i spejlet. jeg mener virkelig se.

Det lyder underligt, men jeg havde en tendens til at undgå at se på mit nøgne selv i spejlet, når jeg er på den uegnede og tungere side, hvilket betyder, at jeg er mindre tilbøjelig til at være motiveret til at gøre noget ved det. På den anden side, når du har din hjerne i rillen og er motiveret, skal du se på ændringer i din krop, når dagene går. Jeg mener virkelig se, og du vil se forskelle temmelig hurtigt. Download en afvejningsapp og registrer resultaterne fra skalaen. Denne gang vejer jeg mig selv dagligt, og i de sidste 10 dage steg det tre gange, men samlet set er det næsten 3 kg nede. Hold fokus på det samlede tab, lad det ikke spore dig. Andre fordele er, at du sandsynligvis vil finde ud af, at du også vil have sex oftere!

Venligst skriv dine kommentarer nedenfor. Vi har alle brug for at hjælpe og støtte hinanden for at være bedre, fastere, sundere, mere selvsikker og i sidste ende lykkeligere!

Det glæder mig, hvis du nyder vores blogindlæg. Jeg ville også virkelig elske det, hvis du kigger på vores hjemmeside - Vi vil meget gerne have dig til at være en del af vores stamme.

2 Comments

 • Great piece, I recognise so much of myself in this. But as 50 beckons next year, I’ve definitely got a new motivation. I just want to make sure I have as long, healthy and active life as possible, to be there for my kids, but also so my partner and I can enjoy the time when it finally gets to be just the two of us. We’re a blended family, so never had time just the two of us, so I don’t want to spend that time unwell and not able to do much. I’m managing twice a week for half an hour on the cross trainer at the gym, and a lot more walking each day. And Slimming World is a new experience, but so far it’s providing the discipline I need. Here’s to be being fabulous, fit and fifty, that’s my goal :)

  Helen T
 • Good for you Maleka. Keep it up. As a PCOS sufferer I struggle to lose weight. I eat healthy and exercise regularly but I still struggle to shift the weight. I feel better in myself for exercising but I also know my age and genes are against me. I’m 42. I think having role models to empower us is great and I think it’s good to promote living a healthy lifestyle. Skinny doesn’t necessarily mean healthy and overweight doesn’t necessarily mean unfit. I am quite fit despite being overweight. Hopefully you’ll reach your goal and so will I. We just gotta keep going!!!!

  Natalie Walton

Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres