Liquid error: internal

Beskæftigelse til iværksætter - Jeg er ude af skabet

Jeg har slugt et par modige piller ..... så her er det ....... i det fri ......... ikke længere en bedst bevarede hemmelighed ...... Jeg er ude af skabet, og der er ingen vej tilbage. Jeg skaber et hudplejemærke. Eek!

beskæftigelse til iværksætter Jeg er begejstret over at gøre min drøm til virkelighed, selvom terror griber mig fra tid til anden. Jeg er så håbefuld, at jeg får støtte fra alle, jeg kender og har gjort forretninger med i mine sidste 29 år inden for kosmetikbranchen. Jeg er begejstret over potentialet for succes alene, men desperat efter ikke at falde fladt på mit ansigt. Jeg er bange for, at jeg lægger hver øre, jeg har, i dette ... ikke vil afslutte det, fordi det vilje være en succes. Jeg lærer, hvor meget jeg ikke ved (hvorfor kommer det som en overraskelse, at det altid er meget mere, end vi ved?) På trods af en meget succesrig karriere til dato, selvom jeg udnytter alle mine kommercielle færdigheder. Jeg ved, at hvis jeg ikke finder modet til at prøve, vil jeg fortryde det, når jeg er i min gyngestol og minder om, og jeg sagde altid, hvis Jeg må fortryde, at de skulle være ting, jeg faktisk gjorde, ikke dem, jeg ikke fandt modet til at prøve. Jeg fortsætter med at leve efter det gamle engelske ordsprog '' det er bedre at have prøvet og mislykkedes end aldrig at have prøvet overhovedet '. Dette ordsprog blev indskrevet på en toiletrulleholder, da jeg voksede op, så du kan forestille dig, hvor ofte jeg læste det og virkelig, det har været noget af et mantra og ført mig til at prøve (og lykkes) at forhandle om ting, som mine samtidige måske har betragtet som umuligt. Jeg er fast besluttet på at skabe en integreret, effektiv hudplejelinie, der leverer førsteklasses anti-aging-resultater til en tilgængelig pris. Fejl er ikke en mulighed.


Baby Stjernerne skal endelig tilpasse sig i alle hjørner af mit liv. Jeg er så glad, fordi jeg endelig fik en baby ved navn Yasmin efter fem aborter og i en alder af 48 år (det var naturligt) mødte jeg min nu mand Michael, købte og renoverede et hus og føler, at jeg måske får mit lykkeligt nogensinde (Håber, at jeg ikke selv har drøftet det). Er der nogen der spekulerer på, om deres øjeblikke nogensinde kommer? Giv IKKE op - hvad der er beregnet til dig, går ikke af dig. Jeg skriver denne blog af to grunde; den første er at give opmuntring til alle kvinder (og mænd), der gerne vil starte deres egen virksomhed og har brug for en stærk dosis mod, opmuntring og en retfærdig idé om, hvad det tager undervejs; nogle lektioner, hvis du vil. Det andet er at fortælle dig om MERUMAYA Integrativ, effektiv hudpleje, da den er oprettet, og hvis du vil have dine input, og jeg håber, vil du blive inspireret til at købe, når jeg starter. Den tredje (ja jeg ved, jeg sagde to grunde, men jeg planlagde ikke at indrømme denne næste), er at jeg i hemmelighed håber, at dette vil blive opdaget og forvandlet til en Hollywood-film som Julia Childs madlavning en eller en serie som Sex in the City, måske en tv-dokumentar eller endda en kolonne. Du kan godt grine, men alt er muligt.

Efter at være kommet ud af virksomhedslivet for at starte en virksomhed underholdt jeg alle mulige ting, herunder ejendomsudvikling, som jeg ikke har nogen viden om (hvad tænkte jeg?). Jeg besluttede mig for at starte konsulentvirksomhed i de verdener, jeg kendte, skønhed, detailhandel og luksus og med min valuta som erfaring, kendskab til markedet og en misundelsesværdig kontaktliste, og det krævede minimal investering. Jeg håbede, at jeg et sted undervejs skulle støde på en virksomhed, hvor jeg kunne tage egenkapital og som partner opbygge forretningen. Mens der var nogle muligheder for at tage del i virksomheder, fik ingen mit hjerte til at synge.

Når det er sagt, jeg lavede nogle gode indhug med rådgivning, herunder gør noget arbejde for Marks and Spencer og bosatte sig i en ny rytme, hvor jeg udviklede mine fem søjler til en Happy (ier) Life (5P2aHL). Gør mindst én ting hver dag for at udvikle; Business (eller karriere), Self, Relationer, Læring og Give / Taknemmelighed. Mere om det i et senere indlæg. I forsommeren 2010, under et Skype-opkald med min bedste ven Michelle, sagde hun "Jeg tror, du har gjort det rigtig godt med konsulentfirmaet Maleka. Jeg har kendt dig, siden du var 17, og du har altid talt om at have en forretning, et brand, men jeg har aldrig hørt dig sige, at du ønsker at være konsulent.

Hvad venter du på?

Det var en pære øjeblik, det var tid til at få en vrikke på, og så min rejse for at skabe en hudpleje mærke begyndte, og sammen med det en helt ny uddannelse ... Jeg vil være så ærlig som muligt om mine triumfer, prøvelser og trængsler til at give lektioner, der kan anvendes til enhver opstart, ethvert liv.

Lektion - Start din virksomhed på et område, som du kender godt.

Lektion - Følg din drøm og din vision med fokus.  At tage "sikrere" muligheder spilder tid.

 

0 Comment


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres