KOMMUNIKATION / OFFENTLIGE FORBINDELSER - Spredning af ordet

Dette er et massivt emne og udvikler sig konstant, så jeg forestiller mig, at dette vil tage mere end et blogindlæg, når mine egne oplevelser udvikler sig. Med flere ruter end nogensinde for at nå potentielle forbrugere er det vigtigt at holde trit med de nyere måder at sprede ordet på under hensyntagen til de traditionelle redaktionelle veje. Estee Lauder plejede selv at sige 'tele-gram, tele-phone, tell-a-woman' og se hvad hun opnåede.

hvordan vi pr i din fordel

Det er tidskrævende at lære og påtage sig alle de forskellige sociale platforme. For eksempel skriver jeg denne blog, Tweet, Facebook og Pintrest. Virkeligheden er, at selvom jeg er en novice, er jeg ret god til at sende blogs, inkonsekvent med Tweeting, alt eller intet på Facebook og har fastgjort to gange på Pintrest, så når som helst jeg får en ny tilhænger på Pintrest, råber jeg på skærmen 'Nej , følg min blog, det er jeg bedre til! ' og der går endnu et brudt løfte til sig selv om at 'pin'. Når du er 40 noget (ikke 17), voksede op med en biro og papir og ny på disse sociale platforme, er det så spændende at få dine første kommentarer tilbage ;, at vide, hej, nogen er interesseret. Så begynder erkendelsen, at folk, som du ikke har kendskab til, engang eksisterede, læser om dit liv og fremskridt, når nogen som basketballsko-manden sender opmuntrende beskeder, og det får dig til at tænke, WOW! Hvordan fandt han endda min blog i det store verdensomspændende web? Og hvor mange andre følger mig, som jeg ikke engang kender til? Det føles godt og lidt underligt. I mit tilfælde en anden 'overraskelse' over at finde ud af, at en anden følger mig med ikke så gode intentioner ..... ønsker (og lykkes) at forårsage dig og din familie skade og hjertesorg, og hun læser sandsynligvis dette nu. Jeg besluttede, at det (hun) ikke ville stoppe mig med at leve mit liv og gøre mine drømme til virkelighed, men anbefaler, at du vurderer din egen situation, for når du først er ude .......


Med hensyn til traditionel kommunikation har jeg lavet planer og søgt støtte i beredskab til lanceringen af ​​MERUMAYA Integrative Effective Skincare med den hensigt at inspirere journalister og redaktører til at dække mit brand i deres magasiner, aviser, blogs osv. Presselanceringerne er indstillet til uge, der begynder den 8. oktober og løber over fire dage. Jeg har en gæstetaler, Prof K, en ph.d.-brainiac, der kommer for at give sine uafhængige tanker om nogle af de aktive ingredienser i mine produkter. Han hjælper med at skrive pressemeddelelserne og leverer den videnskabelige viden, mens jeg giver mærket 'stemme og tone' og den mere feminine præsentationsstil. Jeg har udarbejdet en PowerPoint-præsentation, der inkluderer nogle få dias fra Dr K samt inspiration bag mærket og produkterne. I går lykkedes det mig at købe skræddersyede bæretasker til halv pris, der blev angivet af to andre firmaer - yee ha! Stadig at finde silkepapir og bånd i mine Pantone-farver, trykte pressemeddelelser, mapper osv. Husby lavede kunstværket til e-mailinvitationerne, og i dag håber jeg at færdiggøre den inviterede liste med det PR-firma, jeg arbejder med. Fingre og tæer krydses for at produktet vil blive fremstillet til tiden; i øjeblikket skal ankomme to dage før den første begivenhed, er det neglebidende forventning indtil da. Lokaliteter er sorteret - tak til dem, der generøst har givet mig deres bestyrelseslokaler. Formiddagens arbejde handlede kun om kommunikation. Jeg vågnede med god tid til at klæde mig på og forberede mig på mine to møder. Min mor siger altid, mennesket foreslår, Gud disponerer og jeg var ved at opleve den første hånd. Min forkølelse var forvandlet til en streamer natten over, hvilket gjorde det lidt af en udfordring at anvende min makeup. Kontakt 400 til undsætning, det begyndte at træde i kraft, da Baby Y besluttede, at hun ville have mor, ikke far. Jeg satte hende i vasken i badeværelset, og hun så mig påføre min make-up, mens jeg sutter på min rødme-børste og spiller hendes kaste-alt-på-gulvet-og-de-vil-samle-det-op-tid-efter- time-game! Husby, der skulle skifte ble, forsvinder ...... Husby (som ikke kan lide at blive kaldt Husby) tager hende til morgenmad, som hun protesterer meget højt, og jeg løber ned for at hente hende. Det er tid til at tørre hår, dreje rundt og indholdet af håndtasken over hele gulvet. De rejser til Nanni og bedstefars hus, jeg samler prøver og tager til morgenmadsmøde med ejeren af ​​The Diary (en biblioteks- og branchedagbogspublikation, central for alle skønheds-PR'er og journalister). Solen skinner, glad fredag, men det får streaming til at starte igen. Kig rundt i håndtasken, mens jeg kører ned ad gaden, og du gættede det; Praktiske Andies er stadig på soveværelset. Alt, hvad jeg kan finde, er en lyserød hagesmæk, komplet med tørret på grød, for at tørre op strømmende øjne og næse. Gosh, kosmetikepigens glamour! Fantastisk morgenmad og Holly er super hjælpsom og spiser faktisk - tak!

Kør hjem, mens jeg bliver interviewet af en topjournalist for en funktion, der skal offentliggøres i januar, i tide til når MERUMAYA rammer High Street. Jeg er lidt nervøs, men meget glad for at have fået denne mulighed - tak Sue. Fiona ankommer, og hun er fantastisk. Jeg kan virkelig godt lide hende, og hun har en utrolig historie om sig selv. Jeg vil gerne se hende igen socialt. Jeg besvarer hendes spørgsmål og håber, at jeg ikke vandrer for meget. Hun fortæller mig, at jeg ikke kan se det, før det er offentliggjort, og jeg har en lille panik, som jeg desperat forsøger ikke at vise på mit ansigt. Ikke-chalant udtryk ligner sandsynligvis smertefuld grimasse; hvad nu hvis jeg ikke støder på, da jeg ser mig selv eller ønsker at blive set? Hvad hvis jeg ikke fik min fantastiske produkthistorie effektivt? Hvad hvis hun ikke elsker mine produktprøver, som jeg har givet hende? Hvad hvis hun ikke kunne lide mig? Det er så meget mere personligt at blive interviewet om dig selv og dit eget brand versus et af de firma mærker, jeg har arbejdet med. Jeg snakker med mig selv og lægger min usikkerhed væk. Det bliver, hvad det vil være. Tilsyneladende vil fotografering ske om et par uger; fantastisk, jeg har tid til at miste den uønskede to sten. Tid til at komme videre med alle andre ting på min opgaveliste, hver eneste af dem haster, nu er vi på fem ugers nedtælling ....

 Lektie; Når du planlægger din pressehændelse, skal du visualisere, at det sker fra start til slut, så du 'ser', hvad der er nødvendigt for at kommunikere din branding.

Lektie; Når du skriver pressemeddelelser, skal journalisterne arbejde lettere. Kort, kortfattet, let at udvælge vigtige oplysninger, provokerende overskrifter, inkluderer vigtige oplysninger som størrelse, pris, salgsdato, hvor de er til salg, kontaktoplysninger.

Lektie; Inden presselanceringen kontakt nøglepersoner og titler for at se, om der er mulighed for eksklusive vinkler eller at blive inkluderet i relevante temafunktioner, der er i værkerne.

Lektie; Lær og fortsæt med at lære at deltage på de sociale platforme og abonnere og følge andre

5P2HL; selv; relationer - ved et uheld er vant til frokost med Husby på en fredag, men forbandet, de Fish and Chips, jeg lige spiste, vil ikke hjælpe mig med at blive slank til kameraet.

0 Comment


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres