Caroline Hirons i det varme sæde

Caroline Hirons er normalt den der stiller spørgsmålene, men i dag er jeg glad for at have hende i hot-seat. Hun er en af ​​de få skønhedseksperter / bloggere / influencere, der har set skønhedsindustrien fra flere perspektiver. Butiksgulvet, brand management, brandkonsulent, ansigtsekspert, højttaler, blogger, kvinde og virksomhedsejer. Hun er en lige taler, meget sjov, empatisk, kyndig, har et øjenbryn med et eget liv, støtter kvindelige velgørenhedsorganisationer og en mumie på fire. Her er hvad hun havde at sige ....

Var der et afgørende øjeblik, hvor du indså den enorme indflydelse, du har på kvinders skønhedsproduktvalg?

Ikke rigtig, det var en gradvis ting. Jeg formoder, at da jeg begyndte at blive kontaktet af mærker og detailhandlere, der bad mig om at hjælpe dem med at videresende til deres kunder, da produkterne var udsolgt baseret på min anmeldelse, begyndte jeg at indse virkningen. Et par produkter er nu synonyme med bloggen, og det er virkelig dejligt.

Hvordan håndterer du vægten af ​​ansvar på dine skuldre, som en af ​​verdens mest fulgte Beauty Influencers?

Åh, jeg tænker ikke sådan på det og muligvis til min skade, men jeg tror, ​​at når du først begynder at skrive for andre mennesker, er det slut. Hvis jeg satte mig ned for at skrive og tænkte på mig selv sådan, ville jeg sandsynligvis få forfatterblok! Og jeg tror ikke, det er et ansvar. Det er en fornøjelse. Når det ikke er tilfældet, stopper jeg.

Hvilke hunner inspirerer dig og hvorfor (bortset fra din mor, bedstemor og Ava)

Ærligt nok inspirerer de fleste kvinder mig, enhver, der driver en husstand, en virksomhed, der holder et 9-5 job nede, alle kvinder er inspirerende for mig. Hårdt arbejde og lidenskab er inspirerende. Mennesker, der lever det liv, de ønsker at føre for sig selv.

Hvad ville du have gjort, hvis ikke skønhed, med det efterfølgende syn?

Jeg ville sandsynligvis have været med fotografering, det er stadig en stor lidenskab, omend en jeg overhovedet ikke har tid til!

Du har åbnet din ansigtsklinik igen. Hvad foranledigede det?

Lidt af 'praksis hvad du forkynder' antager jeg. Det holder også mine færdigheder meget relevante, da jeg var sikker på at omskole mig i alle de produkter og maskiner, jeg bruger. Det er ikke muligt for mig at vende tilbage til ansigtsbehandlinger fem dage om ugen, men jeg savnede det. Jeg er i den heldige position at kunne kirsebærplukke dage og møde klienter / læsere, hvilket også giver mig inspiration til blogindlæg. Det er en god arbejdskreds.

Hvad betyder vores besked #beautyhasnoage for dig?

For mig handler det om at være udefineret af konventionelitet og behagelig i din egen hud. At kunne være fuldstændig autentisk er den største frihed for alle.

Fortæl os venligst om enhver oplevelse i dit tidligere liv, der fik dig til at føle dig mindre sikker på din skønhed. Hvordan kom du over det, og hvilket råd ville du give Ava, så hun ikke føler sig usikker på sin skønhed?

Omfavne hvor høje vi er! Det var ikke altid let at finde kærester så høje som mig - så jeg blev lejlighedsvis drilleret. Ingen dreng ønsker at blive set ned på, men det hele fungerer i sidste ende, når de modnes og endelig matcher vores højde. Hun har brugt det til sin store fordel ved at være kaptajn på Netaball-holdet som målforsvar. 'Stick Ava på målet, intet kommer forbi hende.'

Kvinder, der sætter sig i front, undermineres ofte. Udsigten til dette afskrækker mange kvinder fra at udtrykke deres sande meninger og være deres sande selv. Hvilket råd vil du give dem til at håndtere 'hadere'?

Hadere kommer i alle former og størrelser. Og køn. En kvinde taler hendes sind bør ikke være en trussel mod dig, hvis du er sikker og autentisk i dit eget selv. Så jeg vil sige, hvis nogen forsøger at lukke dig ned, når du udtrykker dig selv, at omgruppere, hoppe tilbage og sige det igen - eller højere. Så længe du sætter dig selv på tværs i en rolig, sammenhængende måde, problemet ligger hos dem, hvis de ikke kan høre dig. Når det er sagt, vil jeg også sige " Vær aldrig bange for at sparke døren lukket og minde folk om, hvem du er", når det er nødvendigt. ;)

Hvad ser du dig selv gøre i 5 år?

Jamen jeg må hellere køre mit eget mærke. Det hus i Hamptons vil ikke købe sig selv!

Caroline Hirons for nylig drøftet hende Top 5 Skønhed Must-Haves og anbefaler at starte med Ikonisk Ungdomsserum™ Og Smeltende Rensende Balm™. Har du spørgsmål til Caroline? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.

0 Comment


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres