FREE SHIPPING: UK Orders +£45 & INT +£100

Bedste Makeup Pensel Cleaner er allerede i dit badeværelse

Bedste Makeup Pensel Cleaner er allerede i dit badeværelse

Jeg opdagede den bedste Makeup Brush Cleaner ved et uheld. Ikke mere ekstra udgift. Ikke mere med endnu et produkt at presse ind i mit badeværelsesskab. Ikke mere rodet makeupbørsterenser, der skal drænes på siden af ​​bassinet, før du lægger det væk. Ikke mere snerpende flydende makeuprengøringsmiddel, der tørrer hårene ud på mine børster og efterlader dem sprøde og ru.

Gå ind Luksus ansigtsvask ™. Jeg bruger det allerede til at rense Manuel rensebørste ™. Hvorfor havde jeg ikke ramt det faktum, at hvis det er godt nok til huden, vil det gøre en fremragende makeup børste renere? Det var så sent om aftenen, jeg var så søvnberøvet, men jeg var nødt til at teste det ud på en tilstoppet, fundamentkaket børste, lige nu. Det virkede en godbid. Jeg gav det en anden vask bare for at kontrollere, at den første havde været grundig, og ja, en vask ville have været nok. Jeg afsluttede min hudplejerutine om natten, mere end klar til seng og slog derefter på ideen om at prøve det med Melting Cleansing Balm ™. Jeg blev revet mellem sengen og spændingen ved en ny idé. Ville det rense godt nok og være et rengøringsmiddel til makeupbørste? Yay! Det var fantastisk til rengøring og konditionering af hårene. Da jeg skyllede væk Melting Cleansing Balm ™ børstehårene føltes ligesom mit hår gør, når jeg skyller en rigtig god hårbalsam ud, eller efter at jeg har foretaget en hår- og hovedbundsbehandling med Alt overalt Beauty Oil ™. Silkeblød, glat, uknudet.

Den næste morgen kontrollerede jeg begge børster for at sikre, at de var tørret uden nogen bivirkninger, især dem med Melting Cleansing Balm ™. Perfekt. Næste test var at bruge det til at påføre mit fundament, og jeg var meget glad for, hvor glat det føltes, og hvor godt mit fundament påførte. Det anvendte bestemt glattere og mere jævnt. Begge rengøringsmidler fungerer rigtig godt på alle børster med alle slags produkter på. Giv det en chance og tilføj endnu mere værdi til dine MERUMAYA® rengøringsmidler. Jeg elsker at finde nye måder at få mere praktisk brug ud af de produkter, vi har, reducere udgifter, spare din dyrebare tid og reducere antallet af flasker og rør i badeværelsesskabet. Mange makeup-kunstnere som Lisa Eldridge, Nadira, Tricia Woolston, PixiWoo, Ariane Poole og Armand Beasley har begejstret for Melting Cleansing Balm ™ og Luksus ansigtsvask ™ og vi beder dem om at prøve det. Lad os også vide, hvad du synes.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

What are you looking for?

Your cart