FREE SHIPPING: UK Orders +£45 & INT +£100

#beautyhasnoage - Mere end bare alder

#beautyhasnoage - Mere end bare alder
#beautyhasnoage Daphne Poon

Af Daphne Poon

Ah, jul - de søde uger med fredelige nætter, gløgg og længe ventet familietid. Jeg var hjemme i Hong Kong for første gang på et år fra universitetet i London og gik på familiesammenkomst. Ville det være rart at indhente nogle slægtninge, ikke? Da jeg ankom til restauranten, stødte jeg på en tante lige uden for indgangen. "Hej!" Sagde jeg entusiastisk. Min tante holdt et øjeblik pause. Hendes øjne skannede mig fra top til tå - så kom de frygtede ord. "Wow. Du er blevet federe." Tak tante, det er også rart at se dig. Det var ikke første gang. Desværre ses i disse kinesiske og mange andre asiatiske kulturer ikke kommentarer som disse uhøflige - de ses som nødvendige. Når alt kommer til alt er portrættet af den perfekte kinesiske kvinde ikke ligefrem en hemmelighed: stoktynd dukke, porcelænshud, store øjne og mørkt hår. Som en asiatisk snehvide, dybest set. Vi taler om den snævre standard for skønhed, der førte til virale tendenser pakke arme omkring taljer og balancerende mønterækker i hulene på kraveben. Det er en standard, som mange piger uden tvivl møder.

Men at vokse op, hvad der var opnåeligt eller endog naturligt for andre, var altid uden for rækkevidde for mig, som en slags målstregen, der blev skubbet tilbage. Pres for at tilpasse sig et idealiseret billede? Kryds af. Mislykkede bestræbelser på at gøre det? Kryds af. Lavere selvværd som et resultat? Kryds af kryds. Vi er alle påvirket af de sædvanlige blanke magasiner og prangende tv-reklamer - for mig hjalp især manglen på asiatiske kvinder i populære internationale medier heller ikke.

Det spørgsmål om race-mangfoldighed er en lang samtale for en anden gang; lad os bare sige det som barn indtil jeg så Lucy Liu inde Charlies engle, Jeg tegnede billeder af mig selv med blondt hår. Desværre er det netop, hvad de fleste af os gør som kvinder, uanset alder, vi er i: sammenlign os ugunstigt med andre. Bundlinjen er, at der bare er så mange forventninger, som vores sind automatisk sigter mod at opfylde - ikke kun dem, der vedrører vores kulturer, men også vores tidsalder og miljøer. Og det er netop her, #beautyhasnoage bliver involveret.

Se, #beautyhasnoage handler ikke kun om, at skønhed er tidløs. Det handler om at droppe selvkritikken og tage kontrol tilbage for at føle sig smuk og selvsikker alder og i alle miljøuanset hvad vi har lært at tro, hvad enten det er fra vores kulturelle baggrund eller sociale tendenser. Det handler om, at min mor bærer flydende eyeliner som en sassy chef i en alder af 59, selvom andre ikke synes, at det er "aldersmæssigt passende". Det handler om, at min lejlighedskammerat har det godt, når hun træner i gymnastiksalen, selvom kvinden på den tilstødende løbebånd ligner Karlie Kloss på steroider. Og det handler om, at vi alle lærer at se i spejlet hver morgen, nikke på vores refleksioner og tænke helvede ja. Du kender den lille stemme i dit hoved, der fortæller dig, at du ikke er god nok? Sutter, ikke? #beautyhasnoage er en mission om at dæmpe dens lydstyrke for til sidst at lukke den helt af. Der er ingen "krav" til skønhed - det eneste, der betyder noget, er, hvordan vi føler os selv. Mere end det handler #beautyhasnoage også om os kvinder, der støtter hinanden og hjælper hinanden med at føle sig selvsikre.

For et par uger siden fortalte en kvinde, jeg aldrig havde mødt, mig i en pub-vaskerum, mens jeg rørte ved makeupen, at jeg havde et dejligt ansigt. Jeg komplimenterede hende igen på hendes rosaguld pixie-snit, og det samme smil på mit ansigt spredte sig straks over hendes. Jeg følte mig fantastisk resten af ​​dagen. Hvis du ser skønheden i nogen, hvorfor så ikke anerkende det? Da jeg første gang mødte Maleka, blev jeg straks inspireret af hendes lidenskabelige vision om at sprede #beautyhasnoage som en bevægelse - en der kunne antændes af MERUMAYA, men tændes i ild af enhver kvinde, der nogensinde har følt sig usikker på sig selv. Så meget, faktisk, at jeg tilbød at arbejde gratis for at være en del af det (hun accepterede ikke, velsignede hende). Fordi forbandet det er 2016, og for mange af os tager 50 næsten identiske selfies og stadig ikke sender en eneste af dem.

Vil du hjælpe med at sprede budskabet? Du kan:

  • Brug hashtagget #beautyhasnoage på dine sociale medier
  • Send os et foto med et #beautyhasnoage-plakat
  • Lav en 30-60 sekunders video (din telefon er i orden), der fortæller os, hvad #beautyhasnoage betyder for dig.

Send fotos og videoer til marketing@merumaya.com, og vi vil inkludere dem i galleriet #beautyhasnoage på vores hjemmeside www.merumaya.com.

Det tager selvfølgelig tid og tålmodighed at ændre holdninger. Personligt vil det tage et stykke tid, før jeg ser Victoria's Secret Fashion Show uden at ty til mine venner Ben & Jerry. Men jeg er kommet langt siden det kinesiske barn, der tegnede sig med blondt hår, og med et positivt syn, kan vi alle hjælpe med at fastholde, at skønheden ikke har nogen grænser - den # skønhedhasnage.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

What are you looking for?

Your cart